Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Koledzy, sprawa może nie bardzo pilna, ale pasuje się coś dowiedzieć przed robotą :mrgreen:

Upolowałem właśnie komplecik ciemnych listewek shadowline do mojego turasa, i pasowało by je przełożyć.

O ile z listwami wewnętrznymi problemu miał nie będę, to schodki zaczynają się przy listwach zewnętrznych.

http://images67.fotosik.pl/588/44ca392a2b604ed2.jpg

1. Listewki zaznaczone na czerwono o ile dobrze pamiętam wystarczy podważyć od spodu i wychodzą do góry.

2. Listewki zaznaczone pomarańczowo są chyba też na jakiś wcisk? Mam rację?

3. Listewki zaznaczone na zielono są dla mnie totalną zagadką.

Jak je zdjąć? Zatrzaski, kołki?

I jakby ktoś był miły, to jak zdjąć pionową listwę zaznaczoną na niebiesko?

Sprawdziłem wszystkie możliwości jakie mi przyszły do głowy i kupa, a nie chce jej rwać na siłę. :roll:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Oki, dzięki wielkie, przyda się na pewno, wiem już jak zdjąć z drzwi, teraz jeszcze zostało jak wytargać te z bagażnika? :wink:
Opublikowano
tak abstrachując myslalem ze wszyscy robią odwrotnie, ze kazdy chce miec chrom, ja mam czarne i wlasnie szukam w dobrej cenie listwe chromwanych bo dodaje to uroku. szkoda ze nie masz sedana bo bym je od Ciebie odkupil
-->> masz problem z bmką, potrzebujesz diagnostyki, podpięcia pod kompa? napisz a pomogę[/b
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja idę w strone M-pakietu, więc tutaj listwa zawsze jest czarna (ew czarna w wysokim połysku), a ogólnie to mi bardziej się podobają czarne, tak jakoś nie przepadam za zbyt dużą ilością chromu.

Wystarczy że mam chrom na nerkach i wypolerowany rant :mrgreen:

• 2 lata później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Odgrzeję kotleta, czy ktoś wie jak zdemontować listwę zaznaczoną na niebiesko?

Konkretnie tą co zostaje przy bocznej szybie bagażnika?