Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie ponieważ chce wymienić u siebie wnętrze boczki plus przednie fotele. Fotele chce kupić od anglika i przełożyć samą skóre, podobno się tak da ale czy ktoś to robił? oddanie do tapicera mogło by być lepsze ale wydaje mi się dużo droższe. Drugie pytanie to jak jest z tymi zaślepkami w boczkach, czytałem gdzieś ze w angliku po lewej stronie jest zaślepka i można poprzekładać wszytsko normalnie jednak z tego co widzę na różnych zdjęciach nie ma tam zaślepki i tu pytanie czyto jakoś nacięte od dołu jest czy ktoś napisał o tych zaślepkach głupote?

Ostatnia rzecz to czy wie ktoś jak jest z kolorami wnętrz chodzi o jasne skóry. Wiem, że były szare i beżowe. u siebie mam beżowe ale na niektórych zdjęciach są one takie mocno kremowe a na niektórych bardziej białe i nie wiem czy to kwestia eksploatacji,czy może jest więcej odcieni.

Pozdrawiam:)

Opublikowano
Z tymi kolorami to nie widzę za bardzo to na tej stronie bo jest tylko taki jasny a nie ma np. kremowego więc cały czas mam wątpliwości. Co do zaślepek to chodzi mi o tą w miejscu sterowania lusterkami na uchywnie na boczku, czy w angliku po lewej jest zaślepka? bo gdzieś czytałem, że tak. Fajnie by było jakby ktoś wiedział z resztą pytań:)
Opublikowano

Jest zaślepka w mojej mam po prawej

tam gdzie było sterowanie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

okej, dzięki za odpowiedzi to z boczkami już wiem. A co najlepiej zrobić z fotelami? od anglika nawet jakby się udało skóre przełożyć to to składanie foteli jest po innej stronie niż w europejczyku więc raczej ta opcja odpada, najlepiej znaleść w dobrym stanie od europejczyka ale to ciężka sprawa tzn. jest tego bardzo mało i zazwyczaj w słabym stanie. Pewnie nie jestem jedyną osobą, która chciała wymienić fotele więc jak ktoś przez to przechodził i ma jakieś rady było by fajnie:)

Obijanie na nowo raczej odpada za droga zabawa, a malowanie brzmi rozsądnie ale słyszałem, że różnie z trwałością.

Opublikowano
Ja ma fotele nie przełożone i nie mam problemu z otwieraniem folel kierowcy ma z obydwu stron podnoszenie a pasażera bedzie mial jedno jak ktos chce wejść to podnosi sobie kurczę szukasz problemów chyba zobacz na allegro fotele z anglików