Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Robić mu się nie chce ale jak kupisz w kolorze to sam przełożysz z zamkiem tylko sie pomęczysz
Opublikowano
nie mam zdjęcia aktualnie, co do tej blacharki to jeszcze po zimie podjade i pogadam a jeśli chodzi o błotnik przedni to warto tez blacharke zrobic czy lepiej kupic?
Opublikowano
Jesli chodzi o klapę to mozna sie pokusić o zrobienie blotnik kup nowy 3 razy robiłem i szkiełkowanie tylko solą posypali i ruda w zimę wyszła jak kupisz przed założeniem walnij hamerajada od spodu na grubo i wazne żeby bezbarwny dobrze położyli ze 2warstwy a nie tylko polerka
Opublikowano (edytowane)
mi chodzi kupic uzywany błotnik i czy kolor jaki kupie nie bedzie potem problemu z przemalowaniem?

Klapa? Pod rejestracją to norma w E46.

Ja zrobiłem to i nic nie wyszło. To wszystko zależy. Czy wyjdzie, nigdy nie ma 100% pewności.

Też tak samo myślałem jak Ty. Lakiernik powinien Ci z głowy wybić ten pomysł. On na tym nie straci i tak

bo zaraz przyjedziesz poprawiać tę "nową klapę"..

PS: Dobry lakiernik ogarnie to i nie będziesz miał problemu.

Pamiętaj, że nawet jeśli będą te same kolory to mogą się różnić.

Edytowane przez Wolf!
Opublikowano

daj zdj jak to wyglada to bedziemy dumać

ale jak nie przeżarło na wylot to raczej robic, wszystko zalezy od stopnia zaawansowania ;)

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
kup w kolorze wyjdzie taniej i zapomnisz o problemie klapa tragedia