Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam oto taką BMkę na oku i chciałbym dowiedzieć się co Panowie macie do powiedzenia na jej temat. Widać że gałka chyba nie jest oryginalna. Ten przebieg nie wygląda mi na zbyt realny, czy w ASO są w stanie sprawdzić realny przebieg jeżeli podjadę?

Link do ogłoszeni: http://otomoto.pl/bmw-120-e87-mocna-200km-z-klasa-bi-xenon-m-pakiet-C35565681.html

Raport: http://report.vin-info.pl/54c51660-0bc4-4ac4-ae60-72d50a0a0a4f

g8T5Cbj.jpg
Opublikowano

Gałka biegów poliftowa,zreszta fotele i boczki takze.W przedlifcie nie było obszywanych boczków.

Lampy przód i tył takze poliftowe

A z drugiej strony na tych fotkach nic nie widać

Mini Cooper S R53 '06 @220 KM

BMW E87 118d '06 @ 163 KM

Opublikowano

Taki podręcznikowy "kundel"

Przerobiony na polifta - gałka kiera zmieniona, Zderzaki dołożone, xenon dołożony.

Co Ci się w tym aucie podoba oprócz ceny???

Auto jest z mojego miasta, mógłbym go oglądnąć, ale jak patrze na te zdjęcia i na to, że z VIN zgadza się tylko ręczna klima to zwyczajnie mi się odechciewa.

Opublikowano
Taki podręcznikowy "kundel"

Przerobiony na polifta - gałka kiera zmieniona, Zderzaki dołożone, xenon dołożony.

Co Ci się w tym aucie podoba oprócz ceny???

Auto jest z mojego miasta, mógłbym go oglądnąć, ale jak patrze na te zdjęcia i na to, że z VIN zgadza się tylko ręczna klima to zwyczajnie mi się odechciewa.

Powiem szczerze że wizualnie dla mnie nie wygląda źle. Cena też mi się podoba. Sam też chciałem tam podjechać na dniach bo daleko nie mam, ale przed tym chciałem poznać Waszą opinię. O sprawy techniczne nie pytam, bo podejrzewam że i tak wszystkiego najlepiej dowiem się w ASO.

g8T5Cbj.jpg
Opublikowano
Musisz sobie kolego odpowiedzieć na proste pytanie - jeśli auto jest , jak to trafnie ujal kolega Bronx , wizualnie " kundlem " to liczysz na to ze od strony technicznej będzie lepiej ?