Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
to poprosimy jeszcze takie dokładne zdjęcia miejsca naprawianego. i 500 mikronow to chyba jednak troszke szpachli tam wjechalo. podwojne lakierowanie to 200-250 mikronow

:duh: :duh: :duh: :duh:

Oszczędź nam już tego pitolenia - i masturbowania sie miernikiem.

Masz jak na tacy zajebisty samochód, w świetnym wyposażeniu, stan mechaniczny potwierdzony. Sprzedaje go forumowicz, inny je oglądał i chciał kupić a Ty dalej swoje mikrony :nienie:

Chłopie jakby tak by ktoś wspawał dupe albo ćwiartke to miałbyś magiczne 200mikronów - i dawno byś kupił

Opublikowano

dokładnie kolega bronx ma jest wszystko czarno na białym jak chcesz auto bezwypadkowe i z oryginalnym lakierem i z tym wysposażeniem to na pewno nie w tym budzecie

tak więc albo kupujesz albo bierzesz miernik i ruszasz w trasę jako rycerz miernika i szukasz 11 letniego bmw w oryginale :lol:

Opublikowano
Można kupować albo szukać dalej decyzja należy do osoby zainteresowanej...

Pisząc już tak całkiem bezstronnie , chciałbym tylko zaznaczyć ,że takich aut , tak skonfigurowanych po prostu nie ma ...NIGDZIE , nawet w Eu na portalach ogłoszeniowych nie ma nic ze zbliżoną konfiguracją. To nie kasztan w sedanie z 2.0d pod maską. Zatem jeśli kryterium kupującego to nielakierowane nadwozie bez jakichkolwiek napraw to pewnie będzie musiał zmienić przedmiot poszukiwań bo tutaj już nawet nie chodzi o zasobność portfela - takich aut nie ma nigdzie do sprzedania nawet za bardzo dużą kwotę, ot co.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

już nie popadaj w taką paranoję bo nie jest aż taka posucha.

może w naszym kraju i w tej cenie nie znajdzie się.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
już nie popadaj w taką paranoję bo nie jest aż taka posucha.

może w naszym kraju i w tej cenie nie znajdzie się.

to pokaz choć jedno tak wyposażone , poliftowe 325ti , może być z jakiejkolwiek części europy...mam wrażenie , ze nie znajdziesz :lol: :lol: :lol:

Opublikowano
przeglądałem z ciekawości mobile.de coś by sie znalazło w podobnej konfiguracji ale cena od 7 tys euro w górę dolicz transport + opłaty i wychodzi kosmos a podejrzewam ze kupujacy nie chce przeznaczyć takiej kwoty na e46 nawet bez szpachli :D
Opublikowano
przeglądałem z ciekawości mobile.de coś by sie znalazło w podobnej konfiguracji

no to pokaz na xenonie , skórze, z 6 biegowym

manualem, szyberdachem, i navi 16x9 i w m pakiecie :mrgreen:

Opublikowano
kolego napisałem w podobnej a nie w identycznej czytaj ze zrozumieniem :D pozdr
Opublikowano

i teraz tak : smg a nie manual i chinska nawigacja zamiat navi bmw...poza tym nie ma żadnej gwarancji ,że jest w oryginalnym lakierze i drobny szczegół ...z opłatami i transportem wyjdzie blisko 36000zł :mrgreen: a ta druga to przedlift , bez xenonu i skrzynia 5 biegów i wyjdzie ponad 38 tyś ...i też nie wiadomo czy nie malowana :wink:

no i jeszcze to :

Impressum:

Autohandel El Kassir

jest szansa ,że w cenie zakupu będzie jeszcze pyszny doner kebap :lol:

Edytowane przez david

Opublikowano
  • Autor
zgadza sie ;) mi tam smg by nie przeszkadzalo, ale cena wiadomo kosmos ;)
Opublikowano

no to pokaz na xenonie , skórze, z 6 biegowym

manualem, szyberdachem, i navi 16x9 i w m pakiecie :mrgreen:

przekaz był taki ze podobne auto w niemczech kosztuje praktycznie dwa razy więcej

Opublikowano
  • Autor
decyzja podjeta ;) jedziemy :D
Opublikowano
Ja bym odpuścił...

element 12 388-1080 - to jeszcze ewentualnie po sprawdzeniu i jak bezie ok to nie dyskwalifikuje auta bo mogła być stłuczka...

element 13 i element 12 - to już mówi że był poważniejszy dzwon...

Mówisz chyba o dzwonie Zygmunta bo nie masz pijecie o naprawie 1 min to zwykłe przetarcie mozna by powiedzieć nic sa auta ktore maja po 1 cn szpachtli ,jezeli jest konkretny dzwon wymienia sie element i masz 160 M a nie 1000 .

Ludzie wypowiadają sie nie mając pojecia o naprawach .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Akurat trochę pojęcia o samochodach mam a przynajmniej tyle że znajomi chcą abym z nimi jeździł bez emocji oglądać auto i jakoś nikt po zakupie nie marudzi...

Ale o lakiernictwie pojęcia nie masz za grosz .

Opublikowano

Zenek nie mam żadnej gwarancji że nic poważnego nie było a większość aut jest kombinowana bo 90% handlarzy tylko szroty sprowadza żeby jak najwięcej zarobić. Więc wole dmuchać na zimne... Jak by był większy dzwon a miernik by nie pokazał to wykrył by to blacharz albo warsztat przy gruntownym sprawdzeniu.

O lakiernictwie nie mam pojęcia ale mòj mechanik ma i to mi wystarczy...

Opublikowano
Niestety zeby sprowadzić dobre auto trzeba zapłacić i długo czekać na klienta ale jak juz przyjedzie to kupi no ale złomy idą jak swierze bułeczki bo co tam 300-400 na blacie jak to tylko cyferki a cena kusi .
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
  • Autor
jak tylko zobaczylem od razu sie zakochalem :D
Opublikowano
  • Autor
jak sie uporam ze wszystkim i przyjdzie ladniejsza pogoda nie omieszkam sie pochwalic :)