Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano

Cześć,

Szukam rozwiązania, podmieniam pliki, ustawienia zmieniam i cały czas mam problem z językiem. Część po angielsku (główne menu) a wszystkie kody błędów, live data itp po niemiecku. Znalazłem wersję do "spolszczenia" ale wyświetla mi komunikat o braku tłumaczeń. (były do wersji 5.0.2 więc może stąd problemy).

Jest jakiś gotowiec do wersji angielskiej dla M54 do v5.0.4?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To jest inpa cała po angielsku i mogę ći dać namiary ale

dla menu zmieniamy pliki w EC-APPS\INPA\CFGDAT

dla sterowników diagnozy zmieniamy pliki w EC-APPS\INPA\SGDAT pliki ipo dla konkretnych modułów

dla błędów ecu po angielsku zmieniamy pliki w EDIABAS\ECU i tu jest często problem ponieważ najnowsze pliki angielskie jakie są, są z 2004 roku i nie nadaja sie do Kodowania NCS ani do programowania WINKFPT nowszych modeli

-drugi problem że taka ori inpa ma instalator na Standard tools 2.4.0 a więc jest to wersja NCS 16bit i nie chodzi w Windows 64bit tylko w windows 32bit

jak zamienisz na oryginalne pliki w EDIABAS\ECU to będziesz miał błędy po angielsku

to ori z błędami po angielsku działa na windows 32bit na 64bit chodzi tylko INPA NCS nie działa

http://chomikuj.pl/Dinpl/BMW/INPA+5.02+UPdate+na+WIN+32bit/INPA_5.01+INSTALATOR+10.0.5,3857273706.exe(executable)

ale można zrobić ją na 64bit i standard tools 2.12 ale to wymaga wiedzy jak chcesz taką mieć to daj znać