Skocz do zawartości

Geometria po wymianie tulei tylnego wachacza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
panowie wymieniłem tuleje tylnego wachacza(ta co wchodzi do karoseri) czy robic geometrie tylko tyłu czy zrobic całe auto razem z katami itp?
Opublikowano

ceny na Kraków:

sam przód za zbieżność i sprawdzenie kątów płaciłem 40zł a za geometrię całego auta rok wcześniej coś 80-100zł.

Samego tyłu nie robiłem, ale myślę, że za 50-60 zrobisz.

Najlepiej przedzwoń tam gdzieś u siebie, bo co kraj to obyczaj:)

Opublikowano
Zapłaciłem za całą geometrię 80zł tylko niech ci dobrze ustawią i nie popsują z przodu końcówek drążków kierowniczych u mnie nie mogli poluzować i uwalili jedną na dodatek polamali mi zdeżak z przodu taki to już jest bosch service pozdrawiam
http://wawrylek.110mb.com/img/podpis1.jpg
Opublikowano
byłem sie pytac u mnie to jedni liczyli sobie przód 50zł+tył50zł ale pojechałem do goscia który jest ponoc rewelacyjny za całem auto wezmie 60zł ale najblizszy termin dopiero w srode za tydzien mam nadzieje ze nic do tego czasu nie bedzie sie dziac z oponami.zieki za podpowiedzi i pozdrowienia
Opublikowano
do goscia który jest ponoc rewelacyjny

Ktory to gość? Mieszkamy w tym samym mieście. Ja robiłem przód na Pszczyńskiej w kierunku Pniówka za byłą rest. "Leśna" :) jakieś 200m, po prawej stronie za 30zl. Jest OK :cool2:

Opublikowano
własnie to ten gosc nazywa sie GASZ czy jakos tak własnie bierze odpowiednio za przód30zł i za tył 30zł i jeszcze nikt na niego nie narzekał tylko ogrom ludzi do niego jezdzi i najblizszy termin mam na środe buuu.Ach jeszcze mała poprawka to nie jest restauracja lesna tyko burdelik najstarszy w miescie heheheheh narazie
Opublikowano
burdelik

Wiem :D .

Wracając do tematu facet jest OK. Z tego co widzialem przykłada się do tego co robi. Samochód w każdym razie "wyprostował" jak trzeba i kierownica nie "skrzywiona" przy jeździe na wprost a idealnie jak byc powinno...

Opublikowano
własnie wrocilem z geomtri ktora robiłem u Goszyca i gosc poprawił mi tył i sprawdzil przod powiedzial ze dobry i za tył wzial mi 20zł a za przod 15zł hehehe tak to ja rozumiem kierownica prosta nic nie sciaga polecam go ludziom z okolic Jastrzębia Zdroju :cool2: