Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie koledzy

Szukałem czy nie było już podobnego tematu, ale nie znalazłem. Czy ma ktoś może dostęp do Eurotaxglass's ? Chciałbym wycenić swoje auto na potrzebę sprawy sądowej. Na stronie eurotax.pl można wykupić pakiet wycen, ale najtańszy to 10 wycen za 120zł. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Dzięki za link ;) Ja wczoraj dokonałem wyceny właśnie tutaj, ale z prawnego punktu widzenia martwi mnie troszkę klauzula:

"Podane wartości stanowią niezależny pogląd Grupy Wirtualna Polska sp. z o.o. oraz EurotaxGlass's Polska Sp. z o.o co do wartości pojazdu, oparty o wiedzę odnośnie mechanizmów działających na rynku oraz zebrane informacje. Podawane wartości mają wyłącznie charakter orientacyjny i nie mogą być jedyną podstawą ustalenia wartości pojazdu. Grupa Wirtualna Polska sp. z o.o. oraz EurotaxGlass's Polska Sp. z o.o nie odpowiada za szkodę wynikłą ze skorzystania z wyceny pojazdu".

Może ktoś ma wykonaną taką wycenę bezpośrednio przez eurotax? Czy na niej również znajduje się podobna klauzula ?