Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Coś moja strona ( kierowcy ) w klimatyzacji nawala - nie chce sie przłączać z klima na grzanie - a jak już się przełączy są jaja z powrotem na klime ( cały czas leci ciepłe powietrze ). Obieg powietrza pasażera - bez zarzutu. Czy coś źle robie ? A może te modele tak mają i "trza mieć sposób" ?

BMW E60 530d

Gdyby Bóg był za przednim napędem - wszyscy chodzilibyśmy na rękach ....

Opublikowano
Ja akurat nie mam uzupełnionego czynnika chłodzącego, ale jak nastawie ciepły nawiew i pozniej chce przelaczyc na chłodne powietrze to tez czasami to ajkos podejzanie długo trwa i caly czas leci ciepłe .... nie wiem od czego to zalezy.
www.rc-trial.pl ----> ZAPRASZAM
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Ja akurat nie mam uzupełnionego czynnika chłodzącego, ale jak nastawie ciepły nawiew i pozniej chce przelaczyc na chłodne powietrze to tez czasami to ajkos podejzanie długo trwa i caly czas leci ciepłe .... nie wiem od czego to zalezy.

przyczyną tego zjawiska jest nagrzanie się kanałów -które dość długo chłodzą się poprzez ustawienie zimnego nawiewu

Opublikowano

też stawiam na elektrozaworki u Ciebie.

ja mam klopot taki że na szybe mi ciągle ciepło dmucha i nie można zrobić że by gówno nie grzało...

elektrozaworki wymieniłem,panel streowania wymieniłem i [BAD] :cry:

UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA TO UMIEJĘTNOŚĆ PODEJMOWANIA SZYBKICH DECYZJI!

MISTRZ POLSKI poleca !!! fachowe porady w zakresie suplementacji, diety oraz treningu.

suplementy i odżywki najlepszych firm !!!

15 lat doświadczeń!!!

polecam sie...