Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Na początku cześć wszystkim miłośnikom BMW.

Muszę wymienić dyferencjał w BMW E46 z 2000 roku silnik 2,0 benzyna 6 cylindrów, touring. Oryginalnie jest tam dyfer o numerze 1214812j tylko takiego nie mogę znaleźć więc chciałbym włożyć taki, który będzie pasował. Czy możecie napisać jaki będzie pasował, ewentualnie podać linka do allegro, bo kupiłem już jeden i nie pasował. Z góry dziękuję za pomoc.

http://allegro.pl/most-dyfer-bmw-e46-przelozenie-3-38-i4933215691.html

Czy ten dyfer podejdzie?

Opublikowano

witam

Byś miał pewność to podaj więcej danych: jaki masz typ silnika i czy masz automat. Najlepiej podaj nr vin to sprawdzę.

Opublikowano
ostatnie kilka znaków to jl50391 skrzynia manualna

w tej chwili również nie widzę nigdzie oryginału. Twój nr cz.:33107533148 . Wklej go w wyszukiwarkę google i w grafice zobaczysz jego zdjęcia. Porównaj je ze zdjęciami z ofert. Prawdopodobnie ten z allegro podejdzie, ale pewności nie ma. Tyle mogę pomóc. Ja wymieniałem (niepotrzebnie) dyfer u siebie i musiałem również zmienić tylną część wału by to spasować.

Pozdrawiam.