Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I to z Europy ? No nie wierzę :) .

Swoją drogą w ogłoszeniu pięknie podpicowane, przód zostawiony a tył i środek jakoś tam ulepiony i sprzedawany jako samochód z niewielkimi uszkodzeniami.

Klasyka ofert nowych aut z Europy. Roczniki 2014 jeszcze nie mają przelotów po 300 tys km i więcej, stąd w ofertach wyłącznie takie okazy.

Takie same złomy, a może i gorsze z tym że droższe niż te ściągane w USA.

Do sprzedania: - E60 535xi LCI USA 2008 MT

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=222639

Dla amatorów "rynkowych" cen E60 535i/xi taka mała przestroga:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=1983450#p1983450

Opublikowano
Król przyjechał, złotem płaci.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano
Ty się śmiej. Miałem klienta u siebie, któremu przygotowywałem auto pod sprzedaż ze Szwajcarii właśnie. Poszło jako stan ideał, a historia była taka, że leżało w rzece po dachowaniu i miało nowy dach wspawany :shock:

A-Z

536 - 802 - 804

Opublikowano
Ty się śmiej. Miałem klienta u siebie, któremu przygotowywałem auto pod sprzedaż ze Szwajcarii właśnie. Poszło jako stan ideał, a historia była taka, że leżało w rzece po dachowaniu i miało nowy dach wspawany :shock:

tak ,faktycznie są powody do dumy :duh:

wwo_j
  • Moderatorzy
Opublikowano

Wrzuć VIN na forum :D

Opublikowano
Inaczej, ja tam nie dochodzę, co, gdzie i dlaczego. Klient płaci, klient wymaga. Po zabiegu dopiero się przypadkiem dowiedziałem, sam bym w życiu nie zgadł. To jakaś azjatycka terenówka była. Nie sądźcie, że ja zawodowo trupy reanimuje :roll:

A-Z

536 - 802 - 804