Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Poszukuje schematu do oryginalnego alarmu z E36. Mam krazacy po sieci pdf z cala elektryka do E36- jest tam wszystko oprocz alarmow :( Sprawa wyglada tak ze dorwalem E36 na czesci, wyciagnalem z niej kilka rzeczy a byl w niej miedzy innymi ori alarm. Wyciagnalem wiec cala wiazke z auta i chce ten alarm na spokojnie wyciagnac. Nie bylo nigdzie jego sterownika a ponoc byly wersje zintegrowane z modulem komfortu (wiec taki chyba mam), ma czujnik przechyly ktory byl w bagazniku, wiazke do lusterka, czujniki przy szybach z przodu, syrenke, przekaznik osobny. Kluczyk ma dwa przyciski. Wyciagniete z sedana 1994.....Chcialbym to na spokojnie przeszczepic do siebie, bez schematu to tak troche zabawa w ciemno. Poratuje ktos:)??
Opublikowano
Znajdź książkę Bentleya do e36. Pod hasłem anti-theft oraz alarm masz mnóstwo informacji plus schematy.