Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie ma innych naklejek na obudowie? Ile przewodów lub gdzie są poprowadzone? Może to być lokalizator GPS... Albo zupełnie coś innego :)
Opublikowano
Witam sa 2 przyciski jak nacisne ta ikone i tymi ludzikami to zapala sie na zielono i zapika a jak dystrybutor to tylko zapika i nic sie nie dzieje moze To faktycznie lokalizator GPS bo napisy sa po holendersku ;/ sam juz nie wiem ;/
Opublikowano

http://www.revon.com/pages/ritregistratie.html

mam nadzIeje że pomogłem ;)

to jest coś typu : car organizer / gps / większy komp pokładowy - ze zaznaczasz że zatankowałeś chyba m.in. :)

edit 2 : masz samochód firmowy - chodzi o to że to ejst do rozliczeń firmowych i masz takie urządzenie to musisz zaznaczać kiedy jeździsz prywatnie a kiedy służbowo - taki komputer pokładowy :)

Opublikowano
Bardzo Dziekuje za pomoc :)tylko co z tym zrobić wywalić to czy zostawić ???
Opublikowano
Ja bym wywalił. To było typowe urządzenie montowane we flotach, aby menager floty mógł rozliczać kierowców. Tobie do niczego się nie przyda.