Skocz do zawartości

Dziwne urządzenie w schowku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam kupiłem w ostatnim czasie BMW E46 320D 136KM i w schowku po lewej stronie pod kierownicą jest jakiś komputerek i nie wiem co to jest i do czego służy;/ daje link do zdjecia http://zapodaj.net/412fdad682b7f.jpg.html prosze o pomoc:)
Opublikowano
Hej kolego, sam jestem ciekaw co to może być. Próbowałeś wciskać przyciski ? Powciskaj może to podtlenek :mrgreen:
Opublikowano
Nie ma innych naklejek na obudowie? Ile przewodów lub gdzie są poprowadzone? Może to być lokalizator GPS... Albo zupełnie coś innego :)
Opublikowano
  • Autor
Witam sa 2 przyciski jak nacisne ta ikone i tymi ludzikami to zapala sie na zielono i zapika a jak dystrybutor to tylko zapika i nic sie nie dzieje moze To faktycznie lokalizator GPS bo napisy sa po holendersku ;/ sam juz nie wiem ;/
Opublikowano

http://www.revon.com/pages/ritregistratie.html

mam nadzIeje że pomogłem ;)

to jest coś typu : car organizer / gps / większy komp pokładowy - ze zaznaczasz że zatankowałeś chyba m.in. :)

edit 2 : masz samochód firmowy - chodzi o to że to ejst do rozliczeń firmowych i masz takie urządzenie to musisz zaznaczać kiedy jeździsz prywatnie a kiedy służbowo - taki komputer pokładowy :)

Opublikowano
  • Autor
Bardzo Dziekuje za pomoc :)tylko co z tym zrobić wywalić to czy zostawić ???
Opublikowano
Ja bym wywalił. To było typowe urządzenie montowane we flotach, aby menager floty mógł rozliczać kierowców. Tobie do niczego się nie przyda.
Opublikowano
  • Autor
Ok to tak zrobie Dziekuje jeszcze raz za pomoc :)