Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam:) mam zamiar w "zimne i chłodne wieczory" podłubać coś przy mojej buni... czytałem kilka postów bo potrafię posługiwać się opcją szukaj :search: ale nic konkretnego nie znalazłem a do dam że rozważam opcje poprawienia osiągów mojej staruszki. No i tu Rodzi się pytanie? czy lepiej założyć chipa z dobrym oprogramowaniem czy może jakiś ic z tdesa? Pompa i turbo po regeneracji. Z nie cierpliwością będę czekał na wasze porady i opinię ;D
Opublikowano
jeżeli twierdzisz, że silniczek zdrowy to ja bym na początek zrobił FMIC później zapodał chipka. Jeżeli zrobisz sam program to będziesz sobie pluł w brodę, że łapie muła, bo w dolocie się gotuje. Stwierdzisz, że zrobisz jednak FMIC, ale później znowu zapłacisz za ponowne dostrojenie więc lepiej zrobić od razu całość.
Opublikowano
Można zawsze podkręcic troche turbo i zrobić softa. Kwestia ile chcesz mocy i jaki budżet chcesz na to przeznaczyć. Jak coś to napisz na priv

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!