Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bardzo ładny kolorek, silnik wdzięczny ale jak jest w dobrym stanie. Miałem M47 i złego słowa nie mogę o nim powiedzieć, mało palił ,jako tako się zbierał. Jedź do sprzedającego z komputerem i sprawdź czy nie ma jakiś błędów w silniku. Pozdrawiam
Opublikowano
Bardzo niski prżebieg jak na kombi w dieslu i tak stare auto ,jezeli tyle ma na serio to to jest okazja :cool2:
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

przebieg razi w oczy ;p

cudowna książka serwisowa również...

kolor super ;) w środku też wygląda przyzwoicie ;)

największym minusem chyba jest 2.0d ... po pierwsze za slaby silnik do tego auta (miałem w e46 i z braku mocy dostał nową mapę)... po drugie jest to silnik średniego ryzyka... pompy lubią padać i często ludzie mają problem z turbinami ;)

a wszystko zaczyna się pierwszy raz przy jakichś 250k ;p czyli jak wierzyć przebiegowi na papierze ;p to całkiem niedługo ;p

Moje BMW e39 530d

http://e-fotek.pl/images/30091622802443619386.jpg