Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich . jestem nowym klubowiczem bmw forum Polska.... wiec... za kazdym razem po odpaleniu auta odczuwalny jest zapach spalin wychodzacy z ogrzewania.... po chwili zapach ustaje... nie czuc go po 3-5 minutach.... nie jestem specjalista w tych sprawach wiec prosze o pomoc ... jak mozna zdjagnozowac ten problem... auto podlaczone pod kompa... zero jakich kolwiek bledow na diagnostyce... auto chodzi bez zarzutow .. poprostu ten zapach jest drazniacy... poradzcie cos..... :? :? :mad2: :mad2: :mad2: :duh: :duh: :duh: :duh: :duh:
Opublikowano
Oczywiście uśmieszki i inne znaczki łatwiej wpisać w wiadomości zamiast poszukać samemu rozwiązania problemu? Ten typ tak ma - albo się przyzwyczaisz albo poszukasz hasła pęknięty kolektor wydechowy :search:
Opublikowano
pęknięty kolektor wydechowy .... dziekuje za pomoc .... sprawdze o co dokladnie chodzi.... te forum jest naprawde pomocne.. jeszcze raz dzieki :cool2:
Opublikowano
pęknięty kolektor wydechowy .... dziekuje za pomoc .... sprawdze o co dokladnie chodzi.... te forum jest naprawde pomocne.. jeszcze raz dzieki :cool2:

nie baw się w zamienniki to podstawa, podpowiem CI ze nowy ori z aso to około 2tys. ale pasuje do niej ori z e39 koszt około 700zl żeliwny

Opublikowano

nie baw się w zamienniki to podstawa, podpowiem CI ze nowy ori z aso to około 2tys. ale pasuje do niej ori z e39 koszt około 700zl żeliwny

czy mozesz wyslac mi zdjecie jak to wyglada.... kolektora wydechowego ( e60 e 39 nie roznia sie niczym ) ?

Opublikowano
Z tego co pamietam na Allegro były po 600-700 nowki taki tez zakupiłem i było :cool2:
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo