Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ah sorry nie doczytalem

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
a jak koszt oklejania ?

Cena zawsze zależy od wielkości auta i wybranej folii, tu koszt wyniósł około 5tyś i był wyższy ze względu na materiał - kolor Matt Bond Gold jest nietypowy i trochę droższy niż standardowe kolory.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

widziane na żywo dzisiaj w centrum. Kolor przy dzisiejszym słońcu robił fajną robotę. Szkoda że co drugi przechodzień musiał podejść i pomacać.

Pozdrawiam

Opublikowano
Świetnie się prezentuje Twój Touring :) Niezła odmiana w stosunku do Titansilber. Felgi jak najbardziej pasują teraz, wygląda jak Individual :) Gratuluję
BMW - The Ultimate Driving Machine
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Widzialem na zywo jest bardzo fajny, na tyle ze zrobie sobie w tym samym zakladzie folie ale jednak zdjecia sa bardzo poprawione photoshopem

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Widziany wczoraj na zywo pod McDonald's :)

chyba wracałem wtedy z Warszawy do Gdyni :)

jak tylko ogarnę się z robotą i trafię na słoneczny weekend to zrobię kilka zdjęć, auto jest już na Eibach ProKit i ProSpacer, wygląd w moim odczuciu zmienił się diametralnie.