Skocz do zawartości

jaki jest koszt wymiany rozrusznika mw e46 diesel 2002 150km

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zacznijmy od tego że nie ma e46 coupe z 2002 w dieslu !!!! Pewnie piszesz o wersji Compact ? Za nim kupisz podepnij pod komputer bez tego teraz sie aut nie kupuje i bez osoby która ogarnia bmw. W innym wypadku będzie bagno.
Opublikowano (edytowane)
Jak ten świat się szybko zmienia.Rano jeszcze były coupe z dieslem z 2002 roku.

http://pl.wikipedia.org/wiki/BMW_E46#Rynek_europejski

Sory ale jakbyś zauważył kolega pyta o model 150 KM a on na pewno wychodził po 2003 roku. Ale nawet wersje 330CD z 2002 chyba są nie osiągalne tzn ja sie nie spotkałem z tym.

Edytowane przez Bartek1982Sce
Opublikowano
dobre mniejsza ogolnie wasze odp nie dotycza mojego problemu ja chce wiedziec mniejwiecej co to moze byc oczywiscie ze podjade na stacje diagnostyczna i tam go sprawdze ale chcialem wczesniej wiedziec co to moze byc to jest ta bmw tylko srebna http://olx.pl/oferta/bmw-seria-3-e46-2002-rok-2-litry-diesel-150km-CID5-ID7TWF5.html#05672069ed
Opublikowano
dobre mniejsza ogolnie wasze odp nie dotycza mojego problemu ja chce wiedziec mniejwiecej co to moze byc oczywiscie ze podjade na stacje diagnostyczna i tam go sprawdze ale chcialem wczesniej wiedziec co to moze byc to jest ta bmw tylko srebna http://olx.pl/oferta/bmw-seria-3-e46-2002-rok-2-litry-diesel-150km-CID5-ID7TWF5.html#05672069ed

Ale czy ty rozumiesz że nikt nie da ci konkretnej odpowiedzi , niestety musisz podpiąć auto pod komputer jeżeli to nie wykaże nic szczególnego wtedy musisz podjechać do kogoś kto dobrze ogrania BMW i zna się w szczególności na dieslach. To żę ktoś miał podobną sytuacje nie oznacza że w tym wypadku będzie to samo po ogłoszeniu dużo sie nie dowiesz , jdeynie że cena niska , przbieg ew. kręcony , że był obity itp. A na stacji to ty sprawdzisz tylko zawieszenie i to i tak nie liczyłbym na to że w pełni. Niestety chesz mieć sprawne BMW przed zakupem trzeba troszke w to zainwestować to nie golf czy punto. I zastanów sie grubo czy warto sie pchać Diesla bo koszty mogą cie przerosnąć.

Opublikowano

Napisał Tobie Bartek po polsku co zrobić.A jedz sobie na stację diagnostyczną.Skoro wiesz co zrobić to nie pytaj.

Bartek podałem odnośnik,przeczytaj i będziesz wiedział, :mrgreen:

Opublikowano
Rozrusznik, jego regeneracja lub wymiana na kupiony z alle..., to pikuś w porownaniu z wydatkami jakie Cię czekają przy naprawach osprzętu tego silnika. Od kochania do nienawiści tylko mały krok.
Opublikowano

Z tego co pamiętam to compact miał być pierwszym bmw dostępnym poniżej 100 tyś w najuboższej werscji/opcji - kiedyś tam.

Jak pet to będzie wklejał - nie ma reguły i niedemonizujmy 320d w e46 - wiele jest przykładów na to - choć więcej petów także stąd takie opinie.

Zadzwoń mistrzu do pierwszego lepszego warsztatu który się w tym specjalizuje i się dowiesz ile za naprawę i ile za naprawę z wymianą - google się tobie popsuło ?

Naucz się też rozróżniać karoserię bo to podstawa.

Opublikowano
Źródło z wiki, możecie sobie w buty wsadzić koledzy, bez urazy.

Tam są bardzo sprzeczne informacje. Pozdrawiam.

Dokładnie dlatego uważam że diesle wersji e46 coupe wychodziły dopiero po 2003 roku :)