Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
i własnie te 5mc temu o to samo staszku pytałes, wiem że przypomnieć sobie nick konta które posiadałes poł roku temu bedzie cieżko ale pamietam ze odpowiedz dostałes :norty: :norty:

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
ale nic się nie działo...przez 5mc.... nie wyskakiwał wogule... tylko dzisiaj... jutro jadę na kanał do mechanika bo mi udostępni zdejmę osłony silnika i postaram się wtyczkę zdjąć z tego sterownika popsikam takim sprayem do styków bo raz podchodziłem do zdjęcia tej wtyczki z góry nie dało rady
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak miał się pojawić jak pół roku stał? :lol:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Staszek podładuj sobie akumulator .

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
Staszek podładuj sobie akumulator .

i Tutaj możesz mieć rację... bo popatrz na to zdjęcie co dałem...nie wychwyciło żadnych parametrów... pracy silnika...czyli po zapłonie poszło... albo przy próbie rozruchu i przez słaby aky wyskoczyło

ps zrobiłem dzisiaj trasę 120km wróciłem do domu inpa i 0 błędów...ale jutro pojadę dla świetego spokoju tam popsikam ta wtyczkę

Opublikowano

Ale bmw ma coś już takiego,że przyciąga sarny..zające... jadąc czinkiem moge w nocy sadzić 100km i od 6mc tylko raz pies wyskoczył... i nic

wczoraj wyjechałem bmw.... jadę w nocy dwie sarny przeleciały jakieś 150 metrów przedemną to juz potem 60km na godzine jechałem aż mnie wszyscy wyprzedzali... porściutka droga okolo 3km... prostej drogi a po bokach same pola

wracam do domu już 20km zostało i jadę sobię...w takiej jednej miejscoowsci lubią stać...zwolniłem do 50km jadę a tu co zając... wyskoczył ja od razu hamulec a zając z zgłupiał... i na SZCZĘSCIE ODBIŁ spowrotem z tej strony co wyskoczył tak to bym go drasnął... a mialem może z 30,40km/h

i od tego czasu na długich jechałem 50km/h do samego domu :mad2: