Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Były lepsze i to na tym forum :D 1 na 100 wyłapie o co chodzi, reszta łyka temat. Do takiej grupy potencjalnych klientów, jest adresowane to ogłoszenie. To działa, niestety. I nie jest ważne czy autor jest kretynem, czy pisze tak celowo, ważne że są odbiorcy takiego przekazu. Też niestety :lol:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ostatnio sporo przeglądam ogłoszenia i wierzcie mi są jeszcze ciekawsze :roll: Największe wrażenie robią te które w których mamy możliwość na żywo ocenić dane auto :cool2: "stan samochodu zarówno wizualny jak i techniczny oceniam na wręcz idealny" - a tam takie smutne zajechane e46 stojące w krzaczorach...

Albo np. coś takiego: "mam zaszczyt zaoferować Państwu ten oto wyjątkowy egzemplarz... bla bla" - zajechany 10 letni klekot :cool2:

Bardzo spodobała mi się także wypowiedź o "idealności" pewnego mercedesa :cool2: