Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
sluchajcie te przerobione xenony co sie wklada w miejsce starych zarowek potrzebuja dobrych odblysnikow w reflektorze ?? wogole jak ma xenon do stanu odblysnika ?? bo u mnie to jes tragedia lapmy jeszce z salonu :) i tylko dlugie jakso swieca :) :dance:
,,, bmw klub 3city--mod lakiernictwo
Opublikowano

oj ma sie ma sie........

ja jak przerabialem u siebie (juz w 2 bmw :-) )to wymienialem od razu soczewki bo stare byly po prostu matowe, a i sreberko z odblasku juz schodzilo.

teraz jeszcze pytanie: kupiles zestaw z ustawionymi ogniskowymi pod H1? czy po prostu rozpilowales otwor od zarowki zeby wlozyc palnik ksenonowy? bo w tym drugim przypadku to musisz niezle walic ludziom po oczach :nienie:

odblysniki maja najwiecej do rzeczy. jednak mowie tu o odblysnikach tych w soczewce. bo te srebrne plastikowe "usmieszki" zaraz za szklem pelnia role maskujaca i dekoracji, one nie wplywaja na jakosc swiecenia.

Rafi DJYendruh

sharky: srebrne E24 635 CSiA

Citroen XM oraz GMC Savana

GG # 142068

[email protected]

Opublikowano
wlasnie jeszce nie kupilemale mam zamiar kupic juz takie przerobione ze tylko wsadzic w miejsce zarowki bo chyba tylko do tego sie to ogranicza w momencie kiedy dostanie sie te juz przerobka prawda ?? czy trzeba jesze cos majstrowac przy tym ??
,,, bmw klub 3city--mod lakiernictwo
Opublikowano

Lukaszra:

trzeba jeszcze podłączyć plus od żarówki mijania do przetwornicy.

Ale lepiej by było żebyś wpisał hasło "xenon".

Jak tak zrobiłem przed zamontowaniem xenonów i naprawdę dużo się dowiedziałem. Jest kilka konkretnych postów na ten temat.