Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta ... tu akurat sufit jest jasny.

Nawiązałem do tego, że gdyby pytający te Viny rozkodowywał to by wiedział, czym było a czym jest teraz i obalał sam niestworzone opisy sprzedających.

Opublikowano

Gościu powiedział że 2 lata temu kumpel taka mu sprowadził i on nic nie dokladał. Wszystko wymieniał na bieżąco i o wtryski i turbo podobno nie musiałbym się martwić

Co do vinu czekam na odpowiedź kuzyna z bmw ;)

Opublikowano
Ta ... tu akurat sufit jest jasny.

Nawiązałem do tego, że gdyby pytający te Viny rozkodowywał to by wiedział, czym było a czym jest teraz i obalał sam niestworzone opisy sprzedających.

Ostatnio ciężko nie spotkać w opisie "mpakiet" bez względu czy jest, czy go nie ma, czy jest szczątkowy, oryginalny czy dokładany.

Opublikowano
M pakiet to m pakiet :cool2: wystarczy przedni zderzak i jest opisik :cool2:
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
M pakiet to m pakiet :cool2: wystarczy przedni zderzak i jest opisik :cool2:

Ja myślę, że wystarczy kierownica M i już jest w ogłoszeniu "M pakiet". :)

Opublikowano
Kolego,zacznij od sprawdzenia tego przebiegu,jak masz chody w Aso ale wątpię że jest realny no i ta tablica rej. z przodu - dowiadywałeś się co z nią?