Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Trochę czytałem tematów na forach różnych i chciałem sprawdzić "domowym sposobem" czy samochód chodzi na wszystkie gary to tak jak niektórzy pisali zacząłem wyciągać fajki od świec i faktycznie przy wyciąganiu każdej silnik zaczynał inaczej chodzić. Jednak niepokoi mnie jedna rzecz przy fajce 2,3,4 było wszystko okey ale jak wyciągnąłem pierwsza fajkę to strasznie mocno dostałem prądem po ręce ;d
Opublikowano
Przez to silnik może pracować nie równo? bo z lekka mam taki problem :D i czy muszę wymienić wszystkie kable czy wystarczy ten jeden ?
Opublikowano
Bo praktycznie wszystko mam wymienione już i właśnie patrze na te kable to wszystkie oklejone taśma i powiem szczerze, że na wolnych obrotach słychać ze silnik pracuje minimalnie nie równo
Opublikowano
wymień wszystkie. będziesz miał pewność i święty spokój. na pozostałych też może być przebicie którego np nie zauważyłeś.