Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, jako ze idzie zima pomyślałem o doposażeniu x w webasto. Czy ktoś może to robił i może się podzielić uwagami. Z góry dziękuję za wskazanie warsztatu w Warszawie lub Krakowie.
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano
podłączę się do tematu, ja mam webasto w aucie ale ponoć powinien być do niego pilot sterujący, ja go nie mam - czy uruchomię webasto bez pilota a jak nie to czy ktoś ma na sprzedaż takiego pilota.
Opublikowano
Kup pilota na allegro i zaprogramuj go do swojego.Zobacz jakie masz webasto i kup odpowiedniego pilota do modelu.Z strony webasto ściągnij instrukcję w której wszystko pisze.
szczyrk81 ZDW
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
na konsoli auta mam sterownik do webasto a oglądając oryginalnego pilota (na zdjęciu w licytacji Allegro) to na nim są tylko funkcje start/stop i tyle. widać źle się wyraziłem, sterownik do webasto jest a mnie chodzi o to czy oprócz tego sterownika niezbędny jest jeszcze pilot czy to tylko bajer za 150 PLN.
  • 2 tygodnie później...