Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

chce zmienic radio a raczej dodac drugie, znalazlem juz nastepce

http://www.toms-car-hifi.de/autoradios/1-din/11115/kdc-bt73dab-inkl.-dab-antenne?sPartner=idealo

na multifunkcji mi nie zalezy natomiast czujniki parkowania maja zostac, a zeby nie bawic sie w dodatkowe koszta radio seryjne wedruje gdzie indziej. Czy musze wszystkie kable do niego przedluzac z kostki ostatnio zauwazylem ze idzie jakis kabel do radia, ktorego koncowka swieci na czerwono jest to swiatlowod? potrzebny mi bedzie ten kabel czy nie martwic sie i przedluzac wszystkie procz niego.?

mam zwykle audio z 4 glosnikami

pozdr

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mozesz kupic komplet okablowania, oprocz swiatlowodu, do ori kostek BMW. Widzialem takie komplety w UK za ok 100 funtow. Sam bede wymienial ori prof na multimedialnego Pioneera AVH-X5700DAB ale w PL jeszcze go nie ma. Komplet kabli plus maskownica kosztuje 129 funtow plus przesylka do Polski. Bedzie multifunkcja w kierze i dzwieki PDC.
Krzysztof
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hej, odświeżę wątek :D

Kolego kris1973 zamawiałeś ten zestaw z Connencts2 ? Jakie były koszty? Bez problemu podłączyłeś radio czy trzeba było coś jeszcze przerabiać?

Z góry dzięki za info :)

Pzdr

Opublikowano
Znalazlem za 130euro adapert kablowy obsluguje kiere i pdc . Ale musi poczekac braklo kasy wazne ze radio jest i gra bomba radio musi posiadac filtry. Napier... Jak ta lala :mrgreen:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hej, odświeżę wątek :D

Kolego kris1973 zamawiałeś ten zestaw z Connencts2 ? Jakie były koszty? Bez problemu podłączyłeś radio czy trzeba było coś jeszcze przerabiać?

Z góry dzięki za info :)

Pzdr

Niestety nadal czekam, zamowilem w UK 10.12 i do dzis nie dotarlo. Pioneer i kabel do apple appmode leza i czekaja za reszta... Mam nadzieje ze posadze to wszystko w aucie przed swietami. Dam znac.

Krzysztof
Opublikowano

jak ustawisz przednie glosniki na 200 220hz to nie pierdza ponizej może tez, tylko bedzie ci chyba basu brakowac .Ja mam z tylu skrzynie 450w ustawioną na 90hz.

i jest bomba.

Dołożę na wakacje focale krs100 i ustawie przod na 120-150hz tyl na ~70hz i bede jeszcze szczesliwszy niz teraz.

Z checia bym sie z kims zmierzyl kto ma hifi lub alpine itp,

sadze ze to co mam juz kladzie na łopatki te zestawy. Pozadne radio z filtrami to podstawa,

nie mozna sterowac zestawem gdzie glownie napędzany przod jest polaczony z subami to nigdy nie zagra nawet podmieniajac glosniki i dodajac wzmak.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Widziałem na niemieckiej stronie dedykowane focale w miejsce obecnych subów. Nie wiem jak to gra cena była niska coś ok 200 euro za parę. Nie chce pchać czegoś do bagażnika.
Krzysztof