Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam

Wiecie może gdzie pod maską szukać termostatu głównego i termostatu egr? Jakoś nie mogę znaleźć jakiś schematów :/

Matko Boska :duh:

brokat_
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Głupie komentarze zostaw dla siebie kolego... Dlatego właśnie preferuje zagraniczne fora bo tam przynajmniej znajdziesz pomoc... a tu każdy mądry ale jak przychodzi co do czego to nikt nie potrafi pomóc ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Głupie pytanie to i głupi komentarz, zadałeś sobie chociaż trochę trudu i użyłeś szukajki?

To jak tak preferujesz te zagraniczne fora to czemu się tam nie zapytasz? Sam też piszesz głupie komentarze i to uważasz za o.k. tak?

Zajrzyj na realoem.com

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=NA71&mospid=47754&btnr=17_0273&hg=17&fg=30&lang=pl

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=NA71&mospid=47754&btnr=17_0795&hg=17&fg=30&lang=pl

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=NA71&mospid=47754&btnr=11_2180&hg=11&fg=35&lang=pl

Masz tylko jeden termostat.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Zapytałem i już dawno uzyskałem odpowiedź. Już dawno rozwiązałem ten problem. Nie uważam żeby którykolwiek z moich komentarzy był głupi. Jeśli na czym się nie znam to pytam to chyba proste i logiczne... Na tym polega chyba to wszystko żeby sobie pomóc, a nie wypisywać komentarze tylko "Matko Boska". No chyba że autorowi chodziło tylko i wyłącznie o nabijanie postów bo i tacy się zdarzają.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
... a tu każdy mądry ale jak przychodzi co do czego to nikt nie potrafi pomóc ;)

A to co?

Dobrze że się pytasz ale można zapytać się też w ASO albo w tematach które są poświęcone termostatom.

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

Jeśli jest automatyczna skrzynia to mogą być dwa termostaty :norty:

Komentarze jednak odnoszą się raczej do kolejnego tematu na temat termostatów jak braku wiedzy i chęci szukania na własną rękę przez pytającego- zdecydowana większość odpowiedzi na pytania jest już na forum.

Gdyby ktoś pytał o drugi termostat to jest on przy wymienniku ciepła oleju od skrzyni - koszt około 160 zł. W dieslach jest on również montowany.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
...

Gdyby ktoś pytał o drugi termostat ...przy wymienniku ciepła oleju od skrzyni...

ale nikt nie pytal :norty: :mrgreen:

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!