Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

mam pewien dylemat co do tego auta:

To, że sprzedającym jest komis to nie znaczy, że od razu auto przekreślam. Jednak nie znam pełnego wyposażenia tego modelu z pakietem m performance - czy jest to jakiś ulep, czy w rzeczywistości F30'stka z pakietem m performance?

Dziwi mnie to, że sprzedający sprzedaje też to auto pod nazwą BMW M3, ale gołym okiem widać, że to nie jest M3'jka.

Czy na pierwszy rzut oka są jakieś rzeczy które Was niepokoją? F30 nie interesuję się za długo, więc nie mam wiele do powiedzenia na jej temat.

Jedyne co zauażyłem to to, że schowek pasażera ma inny odcień co widać na jednym ze zdjęć.

Liczę na Waszą pomoc i opinie, pozdrawiam

viewtopic.php?f=44&t=72889

Opublikowano

Po pierwsze załatw Vin tego auta, bo temat pofrunie do kosza. Skądś kojarzę to auto, ale nie przypominam sobie skąd. Ogólnie cena jest niska jak na taki samochód. Mi wydaję się, że to była amerykanka, miała charakterystyczne czarne pasy na całej długości, ale po wielkim dzwonie fachowcy w PL z nich zrezygnowali i jest calutka biała.

To tylko przypuszczenia mojej omylnej pamięci, ale na 75% to jest ten samochód ;)

Zaraz może coś uda się wygrzebać :wink:

@edit

Moja pamięć niezawodna, proszę: http://www.bezwypadkowy.net/forum/59-ocena-auta/49753-proba-o-zdjcia-powypadkowe-bmw-335i-f30-vin-wba3b9c55dj437489

Import pojazdów z USA, Kanady, Emiratów.

www.importusa.pl

www.facebook.com/importusa

Opublikowano
Mi wydaję się, że to była amerykanka, miała charakterystyczne czarne pasy na całej długości, ale po wielkim dzwonie fachowcy w PL z nich zrezygnowali i jest calutka biała.

Jest z USA, widac to po zegarach. Zreszta wiekszosc ich aut pochodzi z USA i ma pewnie podobna przeszlosc.

Opublikowano
Mi wydaję się, że to była amerykanka, miała charakterystyczne czarne pasy na całej długości, ale po wielkim dzwonie fachowcy w PL z nich zrezygnowali i jest calutka biała.

Jest z USA, widac to po zegarach. Zreszta wiekszosc ich aut pochodzi z USA i ma pewnie podobna przeszlosc.

A no fakt, nawet nie patrzyłem na resztę zdjęć po zobaczeniu pierwszego ;)

Import pojazdów z USA, Kanady, Emiratów.

www.importusa.pl

www.facebook.com/importusa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.