Skocz do zawartości

Problem z wzbudzeniem wzmacniacza (moduł komfortu)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam następujący problem podpiąłem wzbudzenie wzmacniacza pod światła postojowe lecz prawdopodobnie moduł komfortu widzi za duże zużycie i odcina całkowicie prąd z postojówek nie działa ani wzmak ani postojówka, gdy odepnę kabel od wzmaka postojówki zaczynają śiwecić normalnie. Pierwsza czynnościa bedzie przepiecie wzmaka pod swiatła drogowe a nie postojowe ale wątpie żeby to rozwiązało problem z odcinaniem calego prądu z układu może mi ktoś coś poradzić ? BMW e36 sedan 520i r97

Świeżak

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Po co podłączać wzmacniacz pod światła? :shock:

Może wyjaśnij najpierw co chcesz przez to uzyskać.

I popraw temat, bo poleci do kosza.

A i jakby coś, to dział e39 nie e36.

Opublikowano
pewnie dlatego ze chce zeby mu sie wylaczal jak wychodzi z auta, tylko kolego wzmak podpinamy prosto pod akumulator a ostatecznie pod swiatla mijania mozesz podpiac tylko REM, bo to on wzbudza wzmaka, ale fachowo to podpina sie to pod kostke radia pod REM albo power antena i jest tak jak powinno byc.
-->> masz problem z bmką, potrzebujesz diagnostyki, podpięcia pod kompa? napisz a pomogę[/b
Opublikowano
Ręce opadają jak to czytam. Pytanie typu: wsadziłem palec do gniazdka i mnie je .. ło powiedzcie dlaczego. Robiąc takie kombinacje za chwilę założysz temat dlaczego nie działają światła. W radiu jest wyjście rem. (biały kabel dla twojej informacji) i tam się wepnij.