Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam panowie.

Szukajac BMW E46 wpadlem na oferte w internecie. Nie mam nikogo ze znajomych, co orientuja sie w tej marce, czy pewnego mechanika, wiec pomyslalem ze warto skonsultowac sie z forumowiczami, ktorzy obcuja w tych luksusowych autach,modelach. :)

link do owego ogloszenia.

Sprzedajacy wspomina o "uszkodzona sonda lambda (swiecący check)", czy mozna z gory zalozyc ze jest to cos powaznego i takiego auta nie powinno juz sie brac pod uwage/ocene.

Poza tym, przy ogolnym zakupie BMW bylbym zdecydowany na sprawdzeniu auta w autoryzowanym salonie, co jest najlepszym rozwiazaniem w mojej sytuacji.

Klaniam sie, pozdrawiam. :)

Edytowane przez Zerdrix
Opublikowano
Jeżeli przyczyną jest lambda to nie problem nie przekreśla to auta oby tylko była sonda kilka wad właściciel wymienił jak zwykle tylko nabić klimę lakier jak nowy :duh: takie tam bajki za tą kasę ten model ma być wychuchany
Opublikowano
Moim zdaniem się opłaca. Gdyby był oszustem to by wyjął zarówkę z kontrolki i było by po kłopocie.

Tam żarówek nie ma poza tym już mówiłem że sonda samochodu nie przekreśla pomyśl o pozostałych rzeczach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.