Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam kolegow z forum. Chcialbym poprawic jakosc audio w swojej 520d saloon z 2008. Prawdopodobnie moja wersja audio systemu to ta podstawowa najubozsza, bo tak wlasnie brzmi. Chce zainwestowac jakies 300 funtow (jestem w UK) i za bardzo nie wiem z ktorej strony ugryzc temat tz; czy wymiana samych glosnikow na lepsze znacznie poprawi jakosc dzwieku, czy dodatkowo trzeba jakis amp itd itp..?? no i w ogole czy taka kwota jest wystarczajaca coby cos polepszyc? Z gory dzieki. Pozdrawiam
Opublikowano
Z tego co mi wiadomo, bo sam się na tym zastanawiałem, to poza głośnikami potrzeba wzmacniacz systemu Hi Fi/Logic 7 i niestety caaała instalację, co generuje poważny koszt. Odpuściłem
Opublikowano
Z tego co mi wiadomo, bo sam się na tym zastanawiałem, to poza głośnikami potrzeba wzmacniacz systemu Hi Fi/Logic 7 i niestety caaała instalację, co generuje poważny koszt. Odpuściłem

koszt całego zestawu do Hi-FI to ok 1000zł a do logic 7 ok 3 tys

Opublikowano
Jesli chodzi o samo hifi to wraz z instalacją, której standardowo podobno nie ma oraz z montażem?
Opublikowano
sprawdź czy masz głosniki w słupkach twetery jeżeli ich nie masz to masz najuboższą wersję (białe naklejki na głośnikach) potem jest HiFi (niebieskie naklejki) i logic 7 (pomarańczowe). Ja miałem najuboższą i zmieniłem wszystkie głośniki na HiFi nie duży koszt na allegro a gra znacznie lepiej ale i tak szału nie ma. Wypadało by mieć wzmacniacz bo głośno nie posłuchasz bo zaczną charczeć.