Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem posiadam E30 2.4D i mam mały problem , nie działa mi obrotomierz. Reszta wskaźników chyba działa lecz nie jestem pewien w 100% gdyż jak ją sprowadzałem do domu , nie miała założonego licznika i trudno mi to stwierdzić , wcześniej obrotomierz działał i po wymontowaniu licznika - zmianie żarówek , przestał pokazywać obroty :) Auto stało 7 lat pod chmurką nie odpalane , więc jestem świadom że jakieś przewody mogą nie łączyć ale jak mam sprawdzić co się popsuło żebym nie grzebał też bez sensu ? Druga rzecz która mnie martwi to wchodzące biegi jak chcą - tzn nie wchodzą po literze H tylko moge bardzo ścinać te kąty jak bym to wyjaśnił 10745097_731283603617967_1999911037_n.jpg?oh=fe1912a7a27cb366834e6bc171dd7d9d&oe=54583FB9&__gda__=1415064809_936da33ea98dc26f89b14314c0a1f4a8

I jeśli ktoś by miał części takie jak: silniczek spryskiwaczy , schowek z zamkiem/bez , boczki lewa strona czarna skóra z wejsciem na el. lusterka / otwieranie szyb ręczne , włącznik ogrzewania tył szyby , oświetlenie tył x2 rejestracji , linka otwierania maski , oryginalna gałka zmiany biegów w dobrym stanie :) proszę o odpowiedz :)

Opublikowano

Mam schowek bez zamka, silniczek spryskiwaczy, włącznik ogrzewania szyby, i oświetlenie rejestracji 2x. Jakby co pisz na PW.

Pzdr