Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, czy ktoś wie jak wymontować przedni panel podsufitki ( bez szyberdachu ), cholera wymieniałem żarówkę na Led i za mocno docisnąłem, coś chyba pękło. Próbowałem podważać ale mocno siedzi nie chcę połamać.
  • Członkowie klubu
Opublikowano

z tego co pamiętam sa dwie blaszki z przodu, czyli od str. szyby, na wysokości środka lampek okrągłych, trzeba podwazyć i sam wypadnie

potrzebny będzie cienki płaski śróbokręcik a najlepiej plastikowy nóż ze spiłowanymi ząbkami

sprzedam Cobb access port v3 pod silnik N55
Opublikowano
Druga jest taka, ze odkręcisz osłony przeciwsłoneczne wsadzasz cała łapę pod podsufitke od strony lusterka/szyby i sam wypychasz palcami cały panel. Ja tak robiłem u siebie bo żaden inny sposób nie działał.
Opublikowano
Druga jest taka, ze odkręcisz osłony przeciwsłoneczne wsadzasz cała łapę pod podsufitke od strony lusterka/szyby i sam wypychasz palcami cały panel. Ja tak robiłem u siebie bo żaden inny sposób nie działał.

Potwierdzam, chyba najszybszy sposób