Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś wie co może być przyczyną odłączenia turbin przy prędkości 170km/h ? Ponoć był uszkodzony zawór ciśnienia to go wymieniłem i nadal się to dzieje

Z tym że teraz jak zgasze silnik i odpale to wszystko znowu działa. Na desce żadna kontrolka mi się nie zapala. :cry:

Opublikowano
znam podobny przypadek

pomogla wymiana listwy cr z czujnikiem

tylko tutaj odlaczalo przy 120km/h i wywalalo komunikat, blad silnika redukcja mocy

powodzenia

Z tym ze mi sie nic nie zapala na desce :roll:

A na kompie nic nie pokazuje no jedynie błąd z tym DPF

A mam tez usunięty dpf i nie wiem czy to może się przyczyniać do tej awari.

ale temat nazwałeś na prawdę każdy domyślił się że o to ci chodzi

He he a ty koleszko piszesz po to żeby sobie napisać :mad2: zobaczy jakoś tylko tobie to przeszkadza... :P

Opublikowano
Podjedź do kogoś na komputer, sprawdź ciśnienie doładowania i ciśnienie na szynie rail. Tylko pojedź do kogoś kto potrafi trochę więcej niż tylko odczytać kody błędów.
Opublikowano

A na kompie nic nie pokazuje no jedynie błąd z tym DPF

A mam tez usunięty dpf i nie wiem czy to może się przyczyniać do tej awari.

DPF masz usunięty mechanicznie i programowo? Jeśli tak to nie powinno być żadnego błędu w kompie.

Opublikowano

DPF masz usunięty mechanicznie i programowo? Jeśli tak to nie powinno być żadnego błędu w kompie.

Dpf mam usunięty a program nie był zmieniony i własnie wyskakują blendy o dpf. Ale tak jak mowie zaczęło się po 5tys km dopiero objawiać :evil:

wiec nie wiem czy to jest przyczyna ze dpf off a program nie zmieniony?

Opublikowano
oo popatrz a jednak poprawiłeś ktoś to musiał napisać proste jak by każdy podpisywał "335d" " albo "mam problem" "awaria" to nikt nigdy by sie tu czegoś nie doszukał.