Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
numer seryjny do znalezienia w sieci...ale dziwne ,ze nie moga podac w salonie. idac tropem odpowiedzi to wlasciwie nic nie produkujemy w naszym kraju :D Napisz najlepiej do zagranicznego Dealera.
  • Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Haaa, wlasnie nie, ponoc nie produkuja wcale. Ale przeciez jest na samochodzie, wiec musza produkowac. Moze nie maja w dystrybucji. Jutro podjade jeszcze raz do salonu i przycisne ich :)
Opublikowano

Znalazlem. Na Allegro jest. Kontaktowalem sie ze sprzedawca i zarzeka sie, ze to jest orginal a nie Chinczyk. Musze jeszcze przemyslec sprawe, ale chyba zamowie w poniedzialek od niego.

Zawsze te 10 dni na zwrot jest. Zobaczymy co przysle.

Opublikowano
Znalazlem. Na Allegro jest. Kontaktowalem sie ze sprzedawca i zarzeka sie, ze to jest orginal a nie Chinczyk. Musze jeszcze przemyslec sprawe, ale chyba zamowie w poniedzialek od niego.

Na bimmerposcie jest opisane i trzeba troche przerobić bo otwór w x5m jest jednak troche większy niż w zwykłych x5 tu masz linka

http://f15.bimmerpost.com/forums/showthread.php?p=17634743

Opublikowano

Na bimmerposcie jest opisane i trzeba troche przerobić bo otwór w x5m jest jednak troche większy niż w zwykłych x5 tu masz linka

Facet mowil ze to co sprzedaje jest dostosowane pod F15. Wystarczy nawiercic otwory wg szablonu i zamontoiwac. Mowil tez ze pod F85 sa inne. Chyba zamowie, jak bez przerobrek bedzie pasaowac, tylko dwa otwory, to dobry deal.

Opublikowano

Facet mowil ze to co sprzedaje jest dostosowane pod F15. Wystarczy nawiercic otwory wg szablonu i zamontoiwac. Mowil tez ze pod F85 sa inne. Chyba zamowie, jak bez przerobrek bedzie pasaowac, tylko dwa otwory, to dobry deal.

aha myślałem że chcesz założyć oryginały z x5m (nowe $300 na ebay) jak ogarniesz to koniecznie wrzuć fotki mi sie te z x5m bardzo podobały ale odpuściłem ze względu na przeróbki

Opublikowano
chcesz wiercić dziury w nowym błotniku?

A to jakiś grzech? :D Kto bogatemu zabroni, są gorsze rzeczy, np. robienie sobie na nowym aucie pakietu AC Sznicla :mrgreen:

Opublikowano

Po fotkach z aukcji wnioskuje ze nie bedzie dziur, zobacze jak wyglada caly zestaw, razem z szablonami i jak bedzie mi nie pasowac to odesle (nie bede wiercic).

aha myślałem że chcesz założyć oryginały z x5m (nowe $300 na ebay) jak ogarniesz to koniecznie wrzuć fotki mi sie te z x5m bardzo podobały ale odpuściłem ze względu na przeróbki

Cena za komplet, czy sztuke (na strone?)

A to jakiś grzech? :D Kto bogatemu zabroni, są gorsze rzeczy, np. robienie sobie na nowym aucie pakietu AC Sznicla :mrgreen:

Akurat z tym nie mam problemu. Kumpel buduje Yahty. jeden dzien i mam zalatane dziury i nawet kolor zrobiony ;P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Zamowilem te z Allegro. Jak przyjada i zamontuje, to wrzuce fotki. Jak szukalem po aukcjach to znalazlem tylko do X5M, ale trzeba kombinowac z przerobkami, zeby pasowaly. Albo sa jakies chinskie wynalazki ktorym brakuje tylko swiatelek i melodyjki do kompletu.
  • 1 miesiąc temu...
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Ależ pięknie poczytać, jak kolejna generacja powtarza sukces poprzedniczki i znów rozwala Porsche (podobno bardziej sport i premium :D ) i resztę szajki:

http://www.motortrend.com/news/x6-m-range-rover-sport-svr-gle63-s-coupe-cayenne-turbo-s/

Myślę, że nic dziwnego skoro podobne osiągowo Porsche kosztuje 1/3 więcej. Chociaż estetycznie rzeczywiście BMW najfajniejsze. A merolek najlepiej brzmi.

Opublikowano

Akurat X6M brzmi najlepiej z wszystkich eMek :) Nie jest to może wolnossące AMG, no ale takie silniki niestety już wymarły.

A co do Porsche, to zakładałem, że przy tej cenie zostawi w tyle konkurencję...