Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, posiadam bmw e46,kolor skóry z vinu:

Standardleder/hellbeige 2 (arbeitsn (N6HC)

Samochód ma już swoje lata jednak chciałbym doprowadzić go do jak najlepszego stanu i mam problem ponieważ jak widać na poniższych zdjęciach są różne odcienie skóry lub boczków.Wydaję mi się,że wszystko powinno być w kolorze takim jak jest siedzisko w tylnej kanapie, w takim kolorze są też przednie fotele.Jednak pewny nie jestem bo część jest taka prawie biała a część troche ciemniejsza.Na pierwszy rzut oka to raczej nikt tego nie zauważy ale chciałbym to poprawić.

Edytowane przez mickin
Opublikowano

Dzięki za linka ale właśnie nie jestem pewien czy to pomoże bo ktoś już mógł kiedyś np. częśćfarbować i wszyło jak wyszło.Bo te różnice nie są duże ale chyba jednak po wyczyszczeniu nie zmienią koloru.Również boczki w drzwiach nie skórzane elementy mają kolor taki jak oparcie tylnej kanapy właśnie.

Ps. czym najlepiej wyczyścić elemnty nie skórzane takie jak deskę rozdzielczą,plastiki itp?:)

Opublikowano
Efekt taki sam będzie z mydłem biały jeleń. Trochę sie napocisz, ale powinno pomóc. I nie żartuję, bo sam czyściłem swoją skórę białym jeleniem i też się dowiedziałem, że było malowane ;P
Opublikowano
jutro sie zabiore i spróbuje troche wyczyścić, chociaż ten tył to wydaje mi się,że był przemalowany.Tak samo boczki z tyłu.ale zaczne od przednich boczków bo tam najłatwiej porównać.