Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie stoję przed dylematem wyboru amortyzatorów. Postanowiłem wymienić komplecik, sporo czytam i mam mętlik w głowie. Co sądzicie lepiej wstawiać Sachsy czy Kayaba? Różnica w zakupie kompletu to około 350-400 zł na korzyść KYB. Sporo fajnych opinii na temat tych amorów czytałem więc może jednak warto te zastosować? Czy jednak zapłacić parę złoty więcej i wstawić "oryginał" (po ponoć pierwszy montaż to sachs)? Z góry dzięki za opinie.
Opublikowano
Monroe i Kayaba - ta sama grupa cenowa. Generalnie niezłe ale Sachs stoi o klasę wyżej, co skutkuje długością skutecznej pracy. Jak nie zamierzasz jeździć dłużej niż 2 lata (tyle na pewno wytrzymają) to brałbym te tańsze, przy czym Kayaba ma lepsze notowania od Monroe.
Opublikowano
MOzesz poszukac w jakis mega promocjach sachs wychodzi taniej jak reszta . A monroe sobie daruj - to moja prywatna opinia

Sorry za ortografie - niemiecki windows :)

http://images.spritmonitor.de/519278.png

Opublikowano
Sachs, 400 zl roznicy na 100000 km to zero roznicy a masz cos solidnego, daruj sobie monroe.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
Sachs, 400 zl roznicy na 100000 km to zero roznicy a masz cos solidnego, daruj sobie monroe.

Monroe nie brałem pod uwagę. Ale Twoja odpowiedź rozwiała moje wszelkie wątpliwości.

Dzięki, biorę sachs.