Skocz do zawartości

3.0d kierownica niepowraca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak wczesniej, kierownica po wylaczeniu zaplonu jedzie w gore ,ale po ponownym uruchomieniu niepowraca w poprzednie miejsce automatycznie,musze to zrobic sam jesli chce midc tak ustawiona jak poprzednio, czy juz ktos spotkal sie z czyms podobnym? Pozdrawiam
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
tak musisz na nowo zaprogramować swoje ustawienia w fotelu :) u mnie od czasu do czasu tak się dzieje

Dzieki,wlasciwie zapomnialem o tym szczegole bo jakos niepamietam zeby ostatnio kierownica sie buntowala,jak przeczytalem Twoja sugestie przypomnialem sobie ze jakis czad temu ustawialem fotel, :D (kortke zalozylem) w kazdym razie dziekuje

Opublikowano

heh ja miałem to jak zmieniłem buty :) A i Pamiętaj że w kluczyku też są zapisane ustawienia kierowcy wystarczy zmienić kluczyk i zonk brak ustawień radia i foteli :) przynajmniej u mnie tak jest

Temat można uznać za zamknięty :)

Opublikowano
jak kierownica zapomni wyjechać a ja już ruszyłem, wciskam "1" i trzymam - dojedzie
  • 2 tygodnie później...