Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może przebieg wyciągnęli średni z części, z których go złożono ;)

Dobre,

A może tylko tablice rej są z rozbitka?

Opublikowano

A może tylko tablice rej są z rozbitka?

Przecież VIN pasuje do trzeciego linku - więc to na 100% ten samochód

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Biedak musiał dwa razy zapłacić za przestawienie licznika :mrgreen:

On myśli ze prżez te dwa lata ktos zrobił nim 15 tys km :mrgreen:

Niestety dalej jest to zmora aut ale głwy to kupują bo cena dobra w innym przypadku jeździli by jakas Oktawia czy mondeo a tak BMW :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Tylko ze kręcą trochę wiecej niz ostatni wpis pare lat temu a jeszcze setki tysięcy umykają nowemu właścicielowi :mrgreen:

Ciekawi mnie czy chce ktosv kupic auto z przebiegiem 450 czy 500 tys?

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Przecietny Kowalski , a na takich najbardziej zeruja handlarze nie kupi ! Magia 200 tys przekroczone zadziała :norty:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ciekawi mnie czy chce ktosv kupic auto z przebiegiem 450 czy 500 tys?

Gorzej jak i ten cofnięty :D

Opublikowano

Z 800 tys np. z Taxi :D . Osobiscie wolal bym auto z większym przebiegiem ale pewne i ze znana mi historia niż z malym przebiegiem ( tylko na blacie ) i powypadkowa przeszloscia

Opublikowano

Z 800 tys np. z Taxi :D . Osobiscie wolal bym auto z większym przebiegiem ale pewne i ze znana mi historia niż z malym przebiegiem ( tylko na blacie ) i powypadkowa przeszloscia

Jeden woli bułki, a drugi córkę piekarza :mrgreen: :mrgreen:

Ja generalnie wolę auto z niskim przebiegiem po jakimś lekkim dzwonie (pod warunkiem, ze sam go naprawiam) niż bezwypadkowe z przebiegiem 300.000+

Opublikowano

Ja generalnie wolę auto z niskim przebiegiem po jakimś lekkim dzwonie (pod warunkiem, ze sam go naprawiam) niż bezwypadkowe z przebiegiem 300.000+

No o takim az przebiegu to ja nie myslalem :D

Opublikowano

Witam.

Co ci mirki handlarze maja za manie pisania ' Pierwszy wlasciciel' . Pierwszy wlasciciel to byla osoba ktora wyjechala nim z salonu w danii i jezdzil nim do czasu rozbicia.

W polsce sprzedaje go juz sklejonego zwykly handlarzyna. Napisza juz wszystko zeby przyciagnac naiwnych :(