Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak koledzy wcześniej stwierdzili to 2 inne autka, które jednak wzajemnie się uzupełniają.

Polecam nabyć oba i nie będziesz miał rozterek :norty:

Opublikowano

No powiem Ci ze X3 tez szalu nie ma pod tym wzgledem - np kieszenie w drzwiach, twarde i niewyscielane

@habzimerz: rozumiem, że chodziło Ci o F31, tak?

Jeśli tak to się zgadzam - waga i wysokość robią swoje... X ma większą bezwładność... 3er jest mniej rodzinna bardziej dla singla...

Tak, F30/F31 - dla rodzin z malymi dziecmi (wozek i inne toboly) moze byc za mala ale jak sie ma kilkulatki to wg mnie w zupelnosci wystarczy

BMW Auto Rawski - NIE POLECAM!!!
Opublikowano
... zapomniałem zapytać czy cenisz (ciut) lepsze prowadzenie i (dużo) lepszą ekonomię jazdy (F31) czy przestrzeń na pasażerów / załadunkową?

no właśnie tu mam rozterkę, z jednej strony nie chcę dopychac nogą bagażu, powiększenie rodziny też jest w planach, a z drugiej strony chciałbym coś dynamicznego (teraz w starej E60 na to nie narzekam) A jak prowadzenie w F25 i dynamika wersji 20i - akceptowalna?

• Moderatorzy
Opublikowano

F25 20i nie powala dynamiką, ale jak na SUVa jest całkiem zadowaląca - jakbyś kupił 28i to by była zupełnie inna historia (choć wir w baku mógłby być dla Ciebie problemem)

No powiem Ci ze X3 tez szalu nie ma pod tym wzgledem - np kieszenie w drzwiach, twarde i niewyscielane

W pełni się zgadzam, ale czy widziałeś jaka kicha jest w F31? Miałem (wątpliwą) przyjemność siedzieć w F31 za blisko 270 tys. - i co? Jakoś było... spodziewałem się materiałów z górnej półki, bo niby cena taka...a tu bieda...

Opublikowano

A to akurat w F25 uwazam za zalete jak ma sie dzieci w wieku przedszkolnym. Jak sie przyjrzycie te kieszenie mozna latwo wymienic i nie kosztuje to dzieki twardemu tworzywu kroci i zawsze mozeszto zrobic szybko i samemu i miec nowe piekne boczki :)

Opublikowano

Powiem Ci że ciekawa koncepcja.

Jak kupisz "?" Matiza i syn Ci zerwie drzwi to zawsze można kupić sobie nowego...

Średnie usprawiedliwienie na te słabe materiały.

Firmy oszczędzają na wszystkim. Najgorzej to wygląda pod maską...

Ostatnio oglądałem motocykl BMW i prawie zakochałem się na zabój. Totalnie zniesmaczył mnie czujnik otwartej nóżki.

Instalacja nie wyglądałą na typu "outdoor". Tak samo pod maską w tych autach

Kibel...