Skocz do zawartości

Komunikacja bluetooth z Iphone 5 / iphone 5s z ios 8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów

Mam do was pytanie :) Czy zauważyliście może jakieś nieprawidłowości z komunikacją po aktualizacji swoich Iphone do ios 8 ?

U mnie telefon łączy się z autem ale jak chce zadzwonić lub odebrać auto milczy . Rozmowa możliwa tylko na telefonie po uprzednim wyłączeniu bluetootha

Opublikowano
U mnie jest podobnie z 5s nie zawsze łączy tak jak trzeba czego nie miałem z innymi telefonami, za kturymś razem podłoże og pod koło i udre po nim może się coś zmieni
Opublikowano

jak na razie nie ma nowszej wersji niż UPD01006 ze strony bmw.com

ciekawe czy coś w ogóle się pojawi do e70

znowu pewnie coś jabłuszko nakombinowało

Opublikowano
Jak na razie nawet po aktualizacji do 8.0.2 bez zmian a no jest różnica telefon dzwoni przez bluetooth ale nie można odebrać z kierownicy :)
  • 3 tygodnie później...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Mam IP6 i działa ale tylko w ograniczonym zakresie tzn. jako telefon ok. lecz nie czyta mi SMS i e-mail w samochodzie co nie jest problemem z androidem.

Czas na zmiany :)

Opublikowano
obecnie od kilku dni posiadam x3 z 2014 roku i aplikacja BMW connect w ogóle nie działa. aczkolwiek działa normalnie zestaw bluetooth + odtwarzacz muzyki z iTunes więc kwestia chyba aktualizacji programu w aucie
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
roznie to bywa od aktualizacji mam Iphona 5s i tak w bmw jak i w mercedesie mam tak ze rozmawiam malo jest ok a jak dlugo to potrafi rozlaczyc bluetooth i widze ze jak w 2 markach tak jest to nie wina auta tylko aktualizacji