Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy ktoś wie gdzie można kupić takie podpory jak na poniższym filmiku??

http://www.youtube.com/watch?v=dNrK2b4LJsQ

Jak to się nazywa? Pod jakim hasłem czegoś takiego szukać?

Chciałbym podnieść auto na ok 50 cm, aby swobodnie się pod nim położyć i coś dłubać. Myślałem o kobyłkach ale to co jest na filmie wydaje mi się dużo lepszym rozwiązaniem.

Opublikowano
Na najazdach nie podniesie się całego samochodu. Poza tym najazdy mają tylko 30 cm wysokości. Do roboty w małym garażu chyba najlepsze jest to rozwiązanie z filmiku. Tylko nie wiem gdzie takie coś można kupić?
Opublikowano
To rozwiązanie jest kapitalne. Idealna alternatywa jeżeli nie ma się dostepu do kanału. Jakby ktoś coś o tym wiedział to również byłbym wdzięczny za każdą wskazówkę :)
Życie jest zbyt krótkie, żeby umierać w BMW. Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać!!!
Opublikowano
Samemu wolę się nie bawić w takie rzeczy :) Nie chciałbym żebym spadło mi auto na twarz i zrobiło ze mnie naleśnik :) Znasz może przykładową firmę która mogła coś takiego wykonać i jaki byłby orientacyjny koszt? Myślę że jakbyś to komuś zlecał to byłoby o wiele droższe niż jak ktoś już coś takiego sprzedaje.
Życie jest zbyt krótkie, żeby umierać w BMW. Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać!!!