Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Można dostać tyle, ile jest w stanie zapłacić rynek. Ani grosza mniej, ani więcej.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano
Można dostać tyle, ile jest w stanie zapłacić rynek. Ani grosza mniej, ani więcej.

mysle ze nawet mniej

chodzi mi o to ze kupujecie czesci uzywane wiec pytam srednio ile mozna wyciagnac a nie filozoficzna dyskusje prowadzic.

Opublikowano

Ale pytanie zadałeś normalnie na poziomie Staszka. To jak tu nie filozofować, no sam powiedz.

Generalnie lipa jest, bo jak zawołasz nie wiem, po 200 za błotnik przedni, to gwarantuję Ci, że pies z kulawą nogą nie ruszy, za 100, to jeszcze jak Cię mogę. Drzwi kompletne tył w kolorze nadwozia w idealnym stanie kupiłem niedawno za 100, i to jeszcze typ mi zapakował ładnie w bąbelfolię i do samochodu. Klapa tył - może 100, maska będzie droższa, chyba, że lakier średni, to może 300 dostaniesz. Reszta jest praktycznie niesprzedawalna - wnętrze, o ile nie skóra, to grosze, bo już od 150 można kupić do touringa za szmaciany środek, podsufitka, może 100, o ile znajdziesz chętnego w ogóle na to... Części zawieszeń to grosze, bo ludki nauczyli się już, że lepiej dopłacić i mieć nowe, niż zmieniać stare na stare, szkła - o ile wytniesz bez pęknięć może po 200, skorupa - o ile nie zgnita i nie bita, może za 1000 by poszła, chociaż ostatnio widziałem gołą kastę do coupe z 2001 roku za 1000 pln i płakał kolo, że stoi i chętnych nie ma, a jak są, to na ćwiartki po 150 pln mu dawali.

Także wiesz, to loteria.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A skąd mamy wiedziec jakie masz wyposażenie i silnik?

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii