Skocz do zawartości

E46 330i WBAEN51080PC20948

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skóra dołożona,sprawdź skąd sprowadzony,bo niby na rynek Duński no i spryskiwacze są zgodne z vinem-rzadko spotykane przy zwykłych lampach;)

Składanie Dane pojazdu

Art.

Wartość

Numer podwozia WBAEN51080PC20948

Kod typu EN51

Typ 330I (EUR)

Typoszereg E E46 (3FL)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji TOUR

Układ kierowniczy LL

Drzwi 5

Silnik M54

Pojemność skokowa 3.00

Moc 170

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor TOPASBLAU METALLIC (364)

Tapicerka STOFF JACQUARD/ANTHRAZIT (H9AT)

Data prod. 2002-05-23

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S167A ABGASNORM EU4 Norma spalinowa EU 4

S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy

S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG Sportowe dostosowanie podwozia

S386A DACHRELING Reling dachowy

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S660A RADIO BMW REVERSE Radio BMW Reverse (C42)

S710A M LEDERLENKRAD M Kier. sport. wielofunk.

S760A INDIVIDUAL HOCHGLANZ SHADOW LINE Wysoki połysk Shadow-Line

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S888A DAENISCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, duński

S896A TAGFAHRLICHTSCHALTUNG Sterowanie św. do jazdy w dzień

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S351A LM RAEDER/STERNSPEICHE 89 BMW LA wheel, star spoke 89

S411A FENSTERHEBER,ELEKTRISCH VORN/HINTEN Siłownik szyby elektryczny przedn/tylny

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

Był BMW E30 316i 09/90 inslandgruen

Był BMW E36 323i 10/95 arktissilber

Był BMW E36 320i 03/98 ascotgruen

Był BMW E39 525i 11/00 cosmoschwarz

Był BMW E46 320i 08/02 sapphireblack

Był BMW E61 530D 05/04 alpinweiss III

Był BMW E61 530D 02/08 spacegrau

Jest BMW F11 520D 06/13 havanna

Opublikowano
Na klapie bagażnika powinno być oznaczenie modelu, tylny zderzak źle spasowany moim zdaniem. Radyjko - nie powinien być przypadkiem kaseciak, nie CD? I nie wiem, gdzie sprzedawca znalazł 8 airbagów, bo tylnych poduch tam nie ma. Podgrzewania foteli również - zostało dołożone: ciekawe czy tylko panel z przyciskami czy rzeczywiście działa? Fotochromowego lusterka brak. Fabrycznego alarmu w tym samochodzie również nie ma.
Opublikowano

I dopisz w tytule "UWAGA KOREKTA"

Auto ma ponad 340tys przebiegu

Køretøj

Mærke

BMW

Model

3`ER TOURING

Stelnummer

WBAEN51080PC20948

Seneste reg.nr.

YZ34600

Synsrapporter

Klik på feltet for at se rapporten

Dato Resultat Km-stand Reg.nr. Gem/send

14-07-2014 MID 338.000 YZ34600

14-07-2014 BET 338.000 YZ34600

20-06-2014 BET 337.000 YZ34600

29-06-2012 GOD 288.000 YZ34600

30-06-2010 GOD 230.000 YZ34600

26-05-2008 GOD 161.000 YZ34600

31-05-2006 GOD 0 XP53645

Opublikowano

Kolego Paweł, szukaj dalej 330i za 20k, a będziesz zadowolony :cool2:

http://easycaptures.com/fs/uploaded/860/6963823201.jpg

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
20 tys zł po opłatach za 330i 2002r jest OK przecież wielu tutaj pisze że właśnie tyle powinno kosztować "stare" już E46 a ceny powyżej 30tys to kretynizm, idiotyzm i naciąganie biednego polaka na kwotę z księżyca. Tu jest polska, tu zarabiasz tu żyjesz co kogo obchodzi że takie dobre auto w De skąd te auta przecież przyjeżdżają kosztuje od 5-6tys € w górę, opłaty i transport są przecież gratisss. No to jest właśnie oferta pokazówka jak uczciwe jest 330i za 20tys zł ! Bronx jak zwykle dobra robota :mrgreen: :cool2:
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Sądząc po awatarze to kupiona... albo właściciel pofatygował się na forum... :mrgreen:
Opublikowano
Kolego Paweł, szukaj dalej 330i za 20k, a będziesz zadowolony :cool2:

http://easycaptures.com/fs/uploaded/860/6963823201.jpg

Kupiłem kolego 330ci w full opcji za 19k po opłatach i jestem zadowolony, auto sprawdzone i jak najbardziej wszystko jest w porządku więc te teksty, że za dobrą sztukę trzeba dać 30+ to sobie razem z zenkiem wsadźcie wiecie gdzie :mad2:

edit/ no i lakier w oryginale oczywiście

Edytowane przez Redel

Opublikowano

Od kiedy to się taki mądry zrobiłeś koleżko? Jeszcze 20 postów wstecz pytałeś o auto, bo g...wno wiedziałeś o marce, a teraz się wymądrzasz?

A co do twojej 330ci z 2000r to gratuluję full opcji (LOL) i 270k przebiegu. Mam nadzieję, że głośniczki do HK już znalazłeś? A generalnie swoją 330Ci w full opcji możesz również sobie wsadzić wiesz gdzie :cool2:

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Kupiłem kolego 330ci w full opcji za 19k po opłatach i jestem zadowolony, auto sprawdzone i jak najbardziej wszystko jest w porządku więc te teksty, że za dobrą sztukę trzeba dać 30+ to sobie razem z zenkiem wsadźcie wiecie gdzie

edit/ no i lakier w oryginale oczywiście

Grodzk(i)a i Żmuda Trzebiatowska to też obie przecież kobiety :mrgreen: Ja jeszcze za 19tys po opłatach 330ci nawet 14letniej w full opcji jak twoja nie spotkałem ale może mało widziałem, może powinienem się więcej ruszać z domu :? Można ją gdzieś zobaczyć na forum? Popatrzeć tylko chciałem :cry:

Opublikowano
to ta 330ci w DE kosztowala 3tyś ojro max, to już widzę ten kibel po turkach i innych ciapakach
Opublikowano

Nie jestem mądry po prostu mówię jak kupiłem i nigdzie się nie wymądrzam ;)

Co cię obchodzi czy kupiłem już gwizdek? ^^

Będę miał chwilę to zrobię galerię wtedy ocenicie.

Opublikowano
prawdopodobnie oba przednie błotniki byłe demontowane, wątpię by fabryka tak je założyła gołym okiem widać nierówne linie kierunku i listwy...
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
prawdopodobnie oba przednie błotniki byłe demontowane, wątpię by fabryka tak je założyła gołym okiem widać nierówne linie kierunku i listwy...

Ona jest po dzwonku przodu, po kierunkach titan pozostało też wspomnienie, zresztą wszystkie lampy ma wymienione na białe z żółtych, pozostał tylko czerwony 3stop w klapie zamiast białego. Jaj przy niej jest więcej ale nie ma sensu pisać skoro bronx zatopił to auto największym konkretem :mrgreen:

Opublikowano
Nie jestem mądry po prostu mówię jak kupiłem i nigdzie się nie wymądrzam ;)

Co cię obchodzi czy kupiłem już gwizdek? ^^

Będę miał chwilę to zrobię galerię wtedy ocenicie.

Słuchaj mądralo ze stolycy za 19 to ja sprzedaje uszkodzone do roboty z wymiana dupy a ze ty tyle dałeś to dobrze napewno uratowales jakaś handlarzyne z trupa i stales

sie posiadaczem złomu nr 1 w pl,

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
To jak będziesz w tej stolycy ze swojego ślunska to podjedź do mnie to sobie obejrzysz czy taki trup.. ;)
Opublikowano

Bede 23 leciał nad stolycy to stan gdzie w widocznym miejscu imahaj flaga BMW napewno z lotu praw będzie mi sie podobała :cool2:

A tak na poważnie to nie ma ładnych 330i czy ci za te pieniądze sprowadzamy to pare lat i wiem ze poniżej 5 tys duro w auto trzeba włożyć min 500 euro w zawieszenie lub blachy , np przednie blotniki

które gniją na potegę koszt 700zl plus malowanie 500-700 wiec co ty to mogłeś kupić za 19 koła coś co jeździ ale napewno nie może stanąć obok moich aut.

Ważne ze jesteś zadowolony ale myśle ze sprzedawca bardziej :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Ale ja się liczyłem z tym, że mam będę miał kilka rzeczy do roboty, po prostu trafiła się sztuka w ładnym stanie silnik i blacharsko też, bo samochód sprawdziłem.

Do roboty miałem kolektor, moduł świateł, wahacze przód, amortyzatory tył :)

Opublikowano
Bede 23 leciał nad stolycy to stan gdzie w widocznym miejscu imahaj flaga BMW napewno z lotu praw będzie mi sie podobała :cool2:

A tak na poważnie to nie ma ładnych 330i czy ci za te pieniądze sprowadzamy to pare lat i wiem ze poniżej 5 tys duro w auto trzeba włożyć min 500 euro w zawieszenie lub blachy , np przednie blotniki

które gniją na potegę koszt 700zl plus malowanie 500-700 wiec co ty to mogłeś kupić za 19 koła coś co jeździ ale napewno nie może stanąć obok moich aut.

Ważne ze jesteś zadowolony ale myśle ze sprzedawca bardziej :cool2:

O taka odp Zenka bardzo mi się podoba :D czytelna i konkretna ;)

co do błotników to najlepiej zdjąć korodujący i założyć nowy najlepsze rozwiązanie, ale cóż wiekszosc woli kupić e46 za 15 tys ze szpachla na błotnikach....

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Słuchaj mądralo ze stolycy za 19

Zenek z geografii pała :mrgreen:

do Stolicy kolega ma 3 dni z dojazdem :norty:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

No pisze Pruszków to nie stolica :)

Dziękuje PPGG

:cool2: ze przynajmniej raz mnie poparles :D