Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wyczytalem ze EU4= DE5 maja e46 320d od 2004 ze skrzynia manualna a automatik ma EU3=DE4

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

http://i1033.photobucket.com/albums/a419/speed1211/imagejpg1_zpse717accd.jpg

to jest najciekawsza fura na tym spocie .Świetny pomysł !!!

i oto chodzi żeby się spotkać pogadać posmiac podzielić doświadczeniami ,może następnym razem ktoś jeszcze dojdzie z Monachium

Edytowane przez malysz1976
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A jak tam pulsujace swiatla hamulca, sprawdzales czy opxja sie dokodowala?

M-pasztet :mrgreen:

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
dziala !!! gdzie opisac instrukcje
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
około 18 ? myślę ze się uda , lukasz tez jest chętny na spotkanie
  • 3 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No mi by najbardziej od 15 do 18 pasowało, trzech króli z rodziną spędzam a pewnie niektórzy z PL pewnie wracać dopiero będą.

Ps. Co do godziny to ja zaproponuje ;) 12:00 :D miejsce tym razem Wy wybieracie, ja sie dopasuje :D

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jeszcze durzo ludzi jest w Polsce myślę ze 17 albo 24 postaram się powiększyć grono
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

O.k. wszystkim weekend pasuje, mi 17-tego najlepiej odpowiada chociaż i piątek i niedziela też może być ale wiem że Małysz niedziele rodzinna ma :D

Wiedz 17.01.15 o 12:00 jeśli pogoda będzie taka jak dzisiaj to miejsce może być na dworze a jak by padało to miał by ktoś z Was alternatywę?

No i propozycje od Was na miejsce spotkania. Ja standardowo parking koło Siemenswerke :norty: bo nic lepszego nie znam :(

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
O.k. wszystkim weekend pasuje, mi 17-tego najlepiej odpowiada chociaż i piątek i niedziela też może być ale wiem że Małysz niedziele rodzinna ma :D

Wiedz 17.01.15 o 12:00 jeśli pogoda będzie taka jak dzisiaj to miejsce może być na dworze a jak by padało to miał by ktoś z Was alternatywę?

No i propozycje od Was na miejsce spotkania. Ja standardowo parking koło Siemenswerke :norty: bo nic lepszego nie znam :(

OK - mi też pasuje. 17.01.15 12:00, a miejscem spotkania może być parking piętrowy (zadaszony) na Höffner Möbel na

Monachium Freiham

Ludwig-Koch-Straße 3

81249 München

Jest otwarty w czasie funkcjonowania sklepu/ bezpłatny/ zazwyczaj niezaładowany

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja dojadę wszędzie :D wiedz jak najbardziej mi odpowiada a co myślicie o późniejszym wypadzie na jakiegoś bronksa. Można porozwozic samochody a później skoczyć na miasto jednym. Mogę być szoferem w jedną stronę :) ale to już na miejscu można się dogadać :)

PS. I weźcie jakis pendrive, jak ktoś potrzebuje soft do kodowania i diagnostyki to chętnie nagram.

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Hej, właśnie się dowiedziałem że 16.01 muszę być w PL wiedz 17-tego mnie nie będzie bo 18-tego wracam :(

Dali byście radę spotkać się 10.01 albo przełożyć spota na 24-tego?

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

24.01.15 u mnie zaklepane!

jak inni maja jakieś plany na to popołudnie ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To ja biore 1x1 i 2x4 :D

Fajnie ze to znalazles, nie widzialem jeszcze tych naklejek :D

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!