Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

24.012015 :) godzina myślę że 12:00 ale to krótko przed można dogadać.

Zapraszamy, im więcej osób tym ciekawiej :D

mat_cbr też będzie, pisał mi na PW

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
niestety muszę być w sobotę w pracy zjawie się około 16 jeśli będziecie , nie chce mieszać ale byłbym za spotkaniem na parkingu poprzedniego spotu koło Siemenswerke -większy spokój możliwy grill ???
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Andrzej to szybciej pracuj ;)

Mi jest obojetne gdzie, dojade wszedzie :mrgreen:

Ja bede pewnie na miejscu o 11:00 bo znajomy ma podjechac na wyczytanie bledow no i posiedze do max. 17:00 bo o 18:00 pozegnalna ipreza brata, wyprowadza sie do kangurow :mrgreen:

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Ja mam lipe z Sobota, dzis sie dowiedziałem ze pracujemy. Do 17 w pracy,a po mam inne rzeczy do ogarniecia , także tym razem odpadam.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Panowie to jutro gdzie, meblowy czy parking koło Siemenswerke?

Wy decydujecie to piszcie kto gdzie woli :D

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

O.K. wiedz patrzac sie na na to ze inni ktorzy sie oglaszali nic nie pisza zostanmy przy starym adresie zeby nie mieszac. Ja bede o 12:00

Ludwig-Koch-Straße 3

81249 München

i jeszcze raz przypominam, jak ktos chce jakis program do diagnostyki niech wezmie jakiegos pendrive, 32GB spokojnie starcza :wink:

Witam .Czy moze ktos wie co moze byc jak auto sciaga przy hamowaniu na levo tylko na mokrej nawierzchni.Prosze o info

Wpadnija kolego na spota, moze ktos zna przyczyne :)

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
będe około 14 :D
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pogoda nie jest zla ale zapowiadaja snieg. Mysle ze meblowy bedzie jednak lepszy. Moze bedzie troche cieplej a jak bedzie lipa to znajdzie sie cos innego

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

Witam. Troche tu zamieszane z tym spotkaniem i teraz nie wiadomo gdzie w końcu jechac.i co to jest meblowy? Pytam bo widzę ze sie znacie a dla mnie to jeszcze grypserka:).

Czy to spotkanie jest aktualne dzis i jak tak to gdzie i jaka pogoda u was bo ja mam do was prawie 100 km

Pozdrawiam:)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mobel hoffner

Ludwig-Koch-Straße 3

81249 München

Jestesmy w garazu na paterze tak po srodku

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dziękuję wszystkim za liczne przybycie, było zimno ale jak zawsze ciekawie i na pewno będę tego spota ciepło wspominać :mrgreen:

Tak jak już wcześniej rozmawialiśmy. Następne spotkanie nad jeziorem przy grillu w słoneczny dzień albo spływ pontonami rzeką Isar od Wolfratshausen do Thalkirchen i gril na miejscu :cool2:

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Spoko Damian :D ja tez dziękuje wszystkim! ,cięszko ruszyć :( to Monachium tylu nas jest tutaj BMW . Mam nadzieje ze na następnym razem jak będzie min 10 stopni cieplej dopiszą rodacy
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano