Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dzisiaj oglądałem naprawdę zadbane BMW E90 318D 122km, niestety nie wiem nic na temat samochodów tej marki, bardzo proszę was o opinie ponieważ jestem umówiony na jutro, żeby sfinalizować umowę.. Mam wątpliwości jeżeli chodzi o cene, ponieważ auto jest naprawdę dobrze wyposażone, a kosztuje 33,500zł. Sprowadzone z Niemiec od pierwszego właściciela, podobno bezwypadkowe. Przebieg 178tyś. Podczas jazdy próbnej nie zauważyłem niczego niepokojącego, jedyne co zwróciło moją uwagę to bardzo nieprzyjemne odgłosy z bagażnika - jakby jakiś plastik albo roleta, niestety jest to naprawdę głośne w porównaniu do mondeo MKIV którym aktualnie jeżdżę (taki sam przebieg jak w BMW i kombi) Baaardzo byłbym wdzięczny, gdybyście mi coś doradzili i podpowiedzieli ponieważ nie wiem co robić.. na przeglądzie sprawdzę jedynie stan samochodu a nie przebieg. Niestety zapomniałem zapytać właściciela o nr. VIN

Serdecznie pozdrawiam Robert.! :D

viewtopic.php?f=44&t=72889

Opublikowano

Załatw vin będzie łatwiej i zgodnie z regulaminem :wink:

Co do ceny to całkiem niska jak na wyposażenie auta.

Powodem hałasów może być roleta, lub uszczelki znany problem w serii e9...

Ale też ciężko to.stwierdzić po Twoim opisie:wink:

Opublikowano

Cena nie pasuje?

Wcześniej był 1,5tys tańszy

Załatw koniecznie VIN i może cos sie znajdzie

Opublikowano
o proszę.. a ja "wynegocjowałem" cenę 32.600zł :roll: Coraz bardziej mam wrażenie, że coś jest nie tak. Wysłałem SMS w sprawie nr. VIN a w zamian dostałem odpowiedź typu "jutro na miejscu Panu podam, pozdrawiam" :mad2:
Opublikowano
o proszę.. a ja "wynegocjowałem" cenę 32.600zł :roll: Coraz bardziej mam wrażenie, że coś jest nie tak. Wysłałem SMS w sprawie nr. VIN a w zamian dostałem odpowiedź typu "jutro na miejscu Panu podam, pozdrawiam" :mad2:

No i już się zaczyna - napisz, ze potrzebny Ci teraz bo chcesz rozkodować wyposażenie.

BTW nie kupiłbym tego auta bez sprawdzenia historii w serwisie

PS jaka umowa/ faktura? na jaką kwotę? Coś mi sie wydaję że będzie "na niemca"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.