Skocz do zawartości

Pilna pomoc BMW E90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dzisiaj oglądałem naprawdę zadbane BMW E90 318D 122km, niestety nie wiem nic na temat samochodów tej marki, bardzo proszę was o opinie ponieważ jestem umówiony na jutro, żeby sfinalizować umowę.. Mam wątpliwości jeżeli chodzi o cene, ponieważ auto jest naprawdę dobrze wyposażone, a kosztuje 33,500zł. Sprowadzone z Niemiec od pierwszego właściciela, podobno bezwypadkowe. Przebieg 178tyś. Podczas jazdy próbnej nie zauważyłem niczego niepokojącego, jedyne co zwróciło moją uwagę to bardzo nieprzyjemne odgłosy z bagażnika - jakby jakiś plastik albo roleta, niestety jest to naprawdę głośne w porównaniu do mondeo MKIV którym aktualnie jeżdżę (taki sam przebieg jak w BMW i kombi) Baaardzo byłbym wdzięczny, gdybyście mi coś doradzili i podpowiedzieli ponieważ nie wiem co robić.. na przeglądzie sprawdzę jedynie stan samochodu a nie przebieg. Niestety zapomniałem zapytać właściciela o nr. VIN

Serdecznie pozdrawiam Robert.! :D

viewtopic.php?f=44&t=72889

Opublikowano

Załatw vin będzie łatwiej i zgodnie z regulaminem :wink:

Co do ceny to całkiem niska jak na wyposażenie auta.

Powodem hałasów może być roleta, lub uszczelki znany problem w serii e9...

Ale też ciężko to.stwierdzić po Twoim opisie:wink:

Opublikowano
Kolego, zakup auta to nie atak grypy żołądkowej - tu pośpiech nie jest wskazany. Załatw VIN, na spokojnie wszystko sprawdź, by później nie było przykrych niespodzianek.
Opublikowano

Cena nie pasuje?

Wcześniej był 1,5tys tańszy

Załatw koniecznie VIN i może cos sie znajdzie

Opublikowano
  • Autor
o proszę.. a ja "wynegocjowałem" cenę 32.600zł :roll: Coraz bardziej mam wrażenie, że coś jest nie tak. Wysłałem SMS w sprawie nr. VIN a w zamian dostałem odpowiedź typu "jutro na miejscu Panu podam, pozdrawiam" :mad2:
Opublikowano
o proszę.. a ja "wynegocjowałem" cenę 32.600zł :roll: Coraz bardziej mam wrażenie, że coś jest nie tak. Wysłałem SMS w sprawie nr. VIN a w zamian dostałem odpowiedź typu "jutro na miejscu Panu podam, pozdrawiam" :mad2:

No i już się zaczyna - napisz, ze potrzebny Ci teraz bo chcesz rozkodować wyposażenie.

BTW nie kupiłbym tego auta bez sprawdzenia historii w serwisie

PS jaka umowa/ faktura? na jaką kwotę? Coś mi sie wydaję że będzie "na niemca"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.