Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy orientuje się ktoś z was a może ktoś się interesował tym jak wygląda sprawa dołożenia pakietu stylistycznego Pure Experience? Podobają mi się te srebrne wstawki w przednim i tylnym zderzaku oraz na progach. W serwisie twierdzą, że trzeba również zmieniać zderzaki. Z tego co widzę to ta dokładka jest tylko w dolnej (nielakierowanej) części zderzaka a więc element oddzielny. Z góry dzięki za informacje :)

Pozdrawiam,

Aleksander

"Albo GRUBO albo WCALE"
Opublikowano
Witam!

Czy orientuje się ktoś z was a może ktoś się interesował tym jak wygląda sprawa dołożenia pakietu stylistycznego Pure Experience? Podobają mi się te srebrne wstawki w przednim i tylnym zderzaku oraz na progach. W serwisie twierdzą, że trzeba również zmieniać zderzaki. Z tego co widzę to ta dokładka jest tylko w dolnej (nielakierowanej) części zderzaka a więc element oddzielny. Z góry dzięki za informacje :)

Pozdrawiam,

Aleksander

jakiś czas temu pytałem w serwisie o te nakładki z nierdzewki i można dokupić cały pakiet experience lub każdą nakładkę osobno,

pakiet oprócz nakładek ma jeszcze inne drobne elementy i kosztuje ponad 8 tys. pln, a nakładki na przód ok. 2,2-2,5 tys. pln, tylna trochę tańsza.

IMO nie trzeba zmieniać zderzaka - wchodzi w zagłębienie w środkowej części - są chyba nawet otworki na zaczepy

Opublikowano
Witam!

Pozdrawiam,

Aleksander

jakiś czas temu pytałem w serwisie o te nakładki z nierdzewki i można dokupić cały pakiet experience lub każdą nakładkę osobno,

pakiet oprócz nakładek ma jeszcze inne drobne elementy i kosztuje ponad 8 tys. pln, a nakładki na przód ok. 2,2-2,5 tys. pln, tylna trochę tańsza.

IMO nie trzeba zmieniać zderzaka - wchodzi w zagłębienie w środkowej części - są chyba nawet otworki na zaczepy

Czyli nawet nie trzeba zmieniać tej dolnej części zderzaka? Wystarczy kupić same nakładki z nierdzewki?

No to jest spora różnica w tym co mówisz od tego co powiedział mi gość w ASO. Wycenił mi wszystko( z nowymi zderzakami i lakierowaniem) coś ok. 20 tyś ...

"Albo GRUBO albo WCALE"
Opublikowano

Każdy serwis co innego :D

Ja usłyszałem iż można kupić tylko cały pakiet , a żadnym lakierowaniu

nie było mowy.

Z uwagi na planowany zakup stopni bocznych byłbym także zainteresowany

samymi nakładkami na przód i tył

( na alledrogo pojawiły się zamienniki stopni bocznych prawie 50 % niżej od

ceny oryginału , tylko pytanie co z jakością ?)

Pamiętam jak przy zakupie XC 60 kupowałem podobny pakiet stylistyczny to płaciłem

krocie a po jakimś czasie pojawiały się zamienniki za pół ceny.

Z F15 może być podobnie , tylko kto chce czekać :D

Opublikowano

Właśnie! Z tym czekaniem jest najgorzej :D

Logicznie myśląc podejrzewam, że wystarczy kupić dokładki dolne zderzaków i progi oraz kratki w zderzak przedni bo też się różnią w Pure.

"Albo GRUBO albo WCALE"