Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie, po tagach nie znalazłem.Potrzebuje pilnej informacji dotyczącej przepustnicy w BMW e61 520D Combi 163km, mianowicie padło mi to ustrojstwo i muszę kupić nową lecz NOWA z ASO BMW to koszt nawet do 1200zł... znalazłem na allegro znalazłem w idealnym stanie lecz do modelu po Lifcie 177km, i czy ta przepustnica z 2,0D 177km LIFT będzie pasowała do 2,0D 163km przed liftem.Proszę o szybką pomoc bo za 4 dni mam jechać w trasę ponad 2.5tyś km i muszę to jak najszybciej zrobić.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nr. sa inne wiedz chyba nie podejdzie

po lifcie 13547804373

przed liftem 11717804384

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
U mnie też była padnięta też mam 2.0d 163km kupiłem od 3.0d numery sie nie zgadzały i działa jak powinna tak że nie sugeruj się dosłownie numerami.
Opublikowano
U mnie był taki numer 779 148104 nie wiem czy orginał a kupiłem z numerami 780437301 jest na forum mój temat na który nikt mi nie odpowiedził ale zaryzykowałem i wszystko działa.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dziwne bo na realoem tylko te nr. sa podane :/ niestety oprucz tych nr. nic nie znalazlem.

Kolego max1525 a co z Twoja przepustnica nie tak, nie domyka sie? Moze wystarczy ja wyczyscic. Nalot ktory zbiera sie na obkolo klapi moze do tego prowadzic.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!